Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Noslēdzies Jāņa Reimandova 11. piemiņas kausa čempionāts Tradicionālajā Karatē

Edgars Kalējs, 27.10.2009. 10:58 | komentāri (3)

Sestdien 24.oktobrī Rīgā notika Jāņa Reimandova 11. piemiņas kausa čempionāts Tradicionālajā Karatē, kas ir arī Latvijas čempionāts Tradicionālajā Karatē.
Noslēdzies Jāņa Reimandova 11. piemiņas kausa čempionāts Tradicionālajā Karatē

Jānis Reimandovs (2.dans), ir Latvijas Tradicionālā Karatē Federācijas dibinātājs un bija LTKF prezidents no 1993. līdz 1998. gadam.

Čempionātā piedalījās 70 dalībnieku un katrs sava vecuma grupā cīnījās par J.Reimandova kausu un Latvijas čempiona titulu.

Jāņa Reimandova čempionāta laureāti katrs savā vecuma grupā : Agnese Mitriķe(RTKK), Linda Viļumsone(RTKK), Solvita Rovīte, Mārtiņš Pušpurs(Balvi), Arturs Pušpurs(Balvi), Guntis Salna(RTKK), Justs Margevičs(BKK Kuldīga), Vladislavs Platovs(RTKK), Ingus Pērkons(Cēsis), Evijas Elmere(Rīgas Tradicionalā Karatē Klubs) Pēteris Birznieks(BKK Kuldīga), Juris Ullas(BKK Kuldīga).

Kluba kopvērtējumā pirmo vietu ieguva Reimandova Tradicionālā Karatē Klubs(RTKK).

„Turnīrs katru gadu pulcē arvien lielāku dalībnieku skaitu, un arī mēs domājam nākamos gadus aicināt dalībniekus no citām Baltijas valstīm kas to padarītu par starptautisku turnīru  „  saka Edgars Kalējs RTKK valdes loceklis un turnīra rīkotājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV