Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rajona volejbola čempionāts rit pilnā sparā

Mārtiņš Kozlovskis, 06.11.2009. 13:17

Šo trešdien un ceturtdien Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās rajona volejbola meistarsacīkstes spēles, kur savas mājas spēles aizvadīja komandas „Liepājnieki” un „Vega 1”.

Trešdien, 4. novembrī laukumā tikās komandas „Liepājnieki” un „Nīca”. Pēc pirmajiem diviem setiem rezultāts vēl bija neizšķirts 1:1, taču nākamos divus setus uzvaras svinēja komanda „Liepājnieki”, tādējādi, uzvarot visā mačā ar rezultātu 3:1.

Šī „Liepājniekiem” bija trešā uzvara līdz šim aizvadītajās četrās spēlēs, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pirmajā čempionāta spēlē pret „Vega 1”.

Savukārt, ceturtdien, 5. novembrī, turpat Liepājas Olimpiskā centra volejbola zālē savu kārtējo rajona čempionāta spēli aizvadīja arī „Vega 1” volejbolisti, kuri sacentās ar spēcīgo „Aizpute 1”.

Mačs izvērtās ļoti līdzīgs un kā vēlāk izrādījās, spēlē bija vajadzīgs arī izšķirošais piektais sets. Tajā ar minimālu 15:13 uzvaru izcīnīja Aizputes volejbolisti, tādējādi, triumfējot visā spēlē ar 3:2.

Šis „Vega 1” volejbolistiem bija pirmais zaudējums, līdz ar to, situācija turnīra tabulā šobrīd ir visai blīva un saspringta.

Tuvākā rajona volejbola čempionāta spēle Liepājas Olimpiskajā centrā gaidāma nākošo trešdien, 11. novembrī, kad savā starpā sacentīsies komandas „Liepājnieki” un „Aizputes pagasts”. Spēles sākums pulksten 20:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV