Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīt VIASAT Sport Baltic piedāvās Rīgas „Dinamo” un „AK Bars” spēles tiešraidi kanālā tv6

Ilze Gabrāne, 11.11.2009. 14:40

Rīt, 12.novembrī, pulksten 17:55 TV6 skatītājiem būs iespēja redzēt sporta kanāla VIASAT SPORT BALTIC (VSB) piedāvāto tiešraidi no Rīgas „Dinamo” spēles ar pagājušā gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempioniem „Ak Bars”.

Šonedēļ „Dinamo” dodas izbraukumā un jau rīt Kazaņā mērosies spēkiem ar pašreizējiem Gagarina kausa ieguvējiem – „AK Bars”. Pārtraukumā, kas bija saistīts ar izlašu spēlēm, mūsu klubs cītīgi trenējās un noslēdzoties pārbaudes laikam, izlēma neturpināt sadarbību ar kanādiešu uzbrucēju Adrianu Fosteru, bet pēc traumu sadziedēšanas atpakaļ ierindā ir Sandis Ozoliņš un Martins Karija. Zem jautājuma zīmes vēl joprojām ir Krišjānis Rēdlihs.

Ja traumas ir apārstētas, tad ar dažādiem vīrusiem cīnās daļa „Dinamo” spēlētāju, tajā skaitā abi komandas pamatvārtsargi – Edgars Masaļskis (Rota vīruss) un Martins Pruseks (angīna), kā arī Ģirts Ankipāns (Rota vīruss) un Maiks Iguldens (Rota vīruss). Komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers ir pateicis, ka uz Kazaņu dosies pēc iespējas vairāk spēlētāju un uz vietas tiks izlemts, kuri spēlēs. Taču ir liela varbūtība, ka šis izbraukums uz saviem pleciem būs jāiznes Edgaram Masaļskim, jo Martins Pruseks šajā pārtraukumā slimības dēļ nav trenējies vispār.

Šo Rīgas „Dinamo” cīņu, kā arī spēles 2.decembrī ar Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto „HK MVD” un 9.decembra mājas spēli pret „Ak Bars” varēs redzēt VSB piedāvātajās tiešraidēs kanālā TV6. Līdz ar Rīgas „Dinamo” spēlēm ikviens TV6 skatītājs varēs sekot līdzi VSB skatītāju jau iecienītajai hokeja studijai, kas ir šīs KHL sezonas jaunums VSB skatītājiem. Sporta studijas vadīšana uzticēta pazīstamajam sporta ekspertam Armandam Pučem un bijušajam Latvijas izlases, NHL un Krievijas Superlīgas vārtsargam Pēterim Skudram.

Arī decembrī TV6 ēterā VSB kopskaitā piedāvās trīs nozīmīgas tiešraides ar „FK Ventspils” un Rīgas „Dinamo” spēlēm.
Tiešraides:
Ceturtdiena, 12.novembris, pulksten 17:55, KHL, „Ak Bars” – Rīgas „Dinamo”;
Trešdiena, 2.decembris, pulksten 18:25, KHL, „HK MVD” – Rīgas „Dinamo”;
Trešdiena, 9.decembris, pulksten 19:20, KHL, Rīgas „Dinamo” – „Ak Bars”;
Trešdiena, 16.decembris, pulksten 19:55, KHL, UEFA Eiropas līga, „SC Heerenveen” – „FK Ventspils”.

VSB - KHL TV partneris
VSB ir 2009./2010. gada KHL sezonas televīzijas partneri, kas izmanto tiesības pārraidīt plašāko spēļu apjomu TV ekrānos Baltijas valstīs, tai skaitā - Latvijā. Šosezon VSB ēterā var just līdzi Rīgas "Dinamo" cīņai KHL, sekojot līdzi visām mājas un izbraukumu spēlēm (no kurām pieejams signāls). VSB piedāvā ekskluzīvas tiešraides no KHL regulārā čempionāta un izslēgšanas turnīra (play-off) spēlēm, neizpaliks arī Zvaigžņu spēle. VSB sezonas laikā kopskaitā piedāvās aptuveni 100 spēļu pārraides un katru nedēļu nodrošinot vismaz divas tiešraides.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC
VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Vairāk:    
www.viasatsport.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV