Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

SHK „Laima” gatavojas Eiropas čempionvienību kausa 2. kārtas izcīņai

Vita Ļebedeva, 13.11.2009. 14:11

Latvijas sieviešu hokeja klubs „Laima” aktīvi gatavojas Eiropas valstu čempionvienību kausa otrās kārtas izcīņai, kas notiks Čehijā, Slany (Prāgas apkaimē) no 4. līdz 6. decembrim.

Jāuzsver, ka uzvarot visas pretinieces pirmajā kārtā – Norvēģijas, Lielbritānijas un Spānijas čempiones – „Laima” ir iekļuvusi Eiropas sieviešu hokeja klubu spēcīgajā astotniekā. Tas ir ievērojams panākums Latvijas sieviešu hokejā.

Čehijā mūsu dāmām būs jāspēlē ar Šveices, Krievijas un Čehijas čempionēm.Bet tikai divas komandas varēs tālāk cīnīties jau Eiropas čempionvienību kausa finālā.

SHK „Laima” ir pastiprināta vēlme mēroties spēkiem tieši ar Krievijas spēcīgāko sieviešu klubu „Tornado”, kurā spēlē Latvijas sieviešu hokeja izlases kapteine Iveta Koka.

Gatavojoties turnīram, „Laima” hokejistes aizvada treniņus Latvijas Sporta akadēmijas ledus hallē, bet fizisko sagatavotību meitenes pilnveido veselības un atpūtas klubā „Atlantis”, ar kuru klubam ir izveidojusies laba sadarbība.

Apkopojot Eiropas čempionvienību kausa pirmās kārtas rezultātus, rezultatīvākās spēlētājas SHK „Laima” ir Inese Geca-Miljone, Sintija Greiere un Laila Dekmejere-Trigubova.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV