Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Vega 1” cīņā par ceturto uzvaru

Mārtiņš Kozlovskis, 27.11.2009. 17:06

Šo svētdien, 29. novembrī, Latvijas volejbola Nacionālās līgas spēli vīriešiem aizvadīs Liepājas volejbola klubs „Vega 1”, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems SK„Limbaži” komandu, kura turnīra tabulā atrodas augstajā 4. vietā.

Svētdienas spēle solās būt ļoti grūta, jo pretiniekos būs viena turnīra spēcīgākajām komandām SK „Limbaži”. Viesu volejbolisti līdz šim ir izcīnījuši četras uzvaras un piedzīvojuši divus zaudējumus, kas komandu ierindo augstajā 4. vietā. Savukārt, liepājnieki uzvaras un zaudējumus ir dalījuši uz pusēm (3-3), kas komandu ierindo 8. vietā 11 komandu konkurencē.

Liepājas volejbolistiem līdz svētdienas spēlei gaidāma viena spēle arī izbraukumā, kad 27. novembrī būs jāsacenšas ar komandu „Ziemeļkurzeme”, kas turnīra tabulā atrodas pēdējā 11. vietā ar piedzīvotiem pieciem zaudējumiem.

Lai uzlabotu situāciju turnīra tabulā, liepājniekiem noteikti ir vajadzīgas uzvaras. Līdz ar to, visi komandas līdzjutēji un atbalstītāji ir laipni aicināti atbalstīt savējos šo svētdien pulksten 14:00. Spēles norises vieta paliek nemainīga: Liepājas Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 4 (volejbola zāle).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV