Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sākas biļešu pārdošana uz izlases spēlēm ar Dāniju

Vita Ļebedeva, 30.11.2009. 10:02

Šodien, 30. novembrī, sākas biļešu pārdošana uz Latvijas valstsvienības hokejā pārbaudes spēlēm ar Dāniju. Tās būs vienīgās mūsu izlases spēles pirms Olimpiādes, kas notiks Latvijā. Atbalstīsim savējos!

Š.g. 16. un 17. decembrī Latvijas izlase aizvadīs divas pārbaudes spēles ar dāņiem, kas notiks „Arēnā Rīga”, izlasei gatavojoties Olimpiskajām spēlēm. Spēļu sākums plkst. 19:30.

Biļešu cenas: 5 Ls un 10 Ls, pensionāriem un invalīdiem 50 % atlaide (pie ieejas „Arēnā Rīga” būs jāuzrāda apliecība). Biļetes no 30. novembra var iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv.

Invalīdiem ratiņkrēslos ieeja uz spēlēm bez maksas, pavadonim biļetes cena 5Ls. Par šo iespēju lūdzam sazināties ar LHF : + 371 29826337.

LHF piedāvā iespēju hokeja klubiem un mācību iestādēm pasūtīt biļetes (stāvvietas) par 2 Ls. Biļetes ir domātas bērniem: uz 10 bērniem ieeja vienam pieaugušajam (pavadonim) par 2 Ls. Biļetes var pieteikt līdz 14. decembrim plkst. 12:00 pa e-pastu: aleksandra@lhf.lv.

LHF ģenerālsponsors: Swedbank. Sponsori: Aldaris, Grindeks, Latvijas valsts meži, LR Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Olimpiskā komiteja. Atbalstītāji: Orbit, Venden, Balticums Apdrošināšana, Lufthansa, Sports Lukss, Xerox CRC. Informatīvie atbalstītāji: LTV7, TVNET, Sportacentrs.com, Apollo, LETA, Draugiem.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV