Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nedēļas nogalē «Ozo» ledus hallē notiks hokeja maratons

Jānis Tiltiņš, 01.12.2009. 17:48

Šajā nedēļas nogalē, 5. un 6.novembrī «Ozo» ledus hallē paredzētas trīs hokeja spēles. Skatītāji laipni gaidīti atbalstīt «Ozolnieki-Juniors» komandu, kas cīnās Baltkrievijas Atklātajā čempionātā (BAČ), kā arī «Ozolnieki/Monarch», kas cīnās pašmāju virslīgas čempionātā.
Nedēļas nogalē «Ozo» ledus hallē notiks hokeja maratons

Pirmie 5.novembrī pulksten 12 uz ledus dosies Andreja Maticina audzēkņi, kuri stāsies pretim pašreizējiem BAČ Augstākās līgas līderiem Minskas «Juniors» hokejistiem. Baltkrievi 25 spēlēs tikuši pie 16 panākumiem. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē abos mačos pārāka bija Minskas komanda ar 5:3 6:2.

5.novembra vakarā pulksten 18 «Ozo» hallē aci pret aci tiksies Latvijas virslīgas čempionāta līdervienība HK «Ozolnieki/Monarch» un HK «Ogre», kas pēdējā mačā piedzīvoja smagu zaudējumu ar 2:10 tieši pret Sergeja Povečerovska vadītajiem Ozolnieku hokejistiem. «Monarhi» patlaban ar 30 izcīnītajiem punktiem ieņem 1.vietu Latvijas čempionātā virslīgā, taču tik pat punktu ir Liepājniekiem, tādēļ katra uzvara ir no svara.

Savukārt sestdien, 6.novembrī, pulksten 12 «Ozolnieki-Juniors» atkārtoti tiksies ar Minskas «Juniors» komandu. Mūsu hokejisti dosies cīņā par tik svarīgajiem punktiem, lai izkļūtu no BAČ turnīra tabula pēdējās, 10.vietas. Līdz šim sezonas laikā Ozolnieku hokejistu spēle uzlabojusies par ko liecina pēdējās divas spēles pret spēcīgo Gomeļas komandu (viena spēle tika zaudēta un viena spēle tika uzvarēta pēc spēles soda metienu sērijā), kas turnīra tabulā ieņem 3.vietu.

«Ozo» ledus halle – hokeja nedēļas nogale
5.novembris
Baltkrievijas Atklātais čempionāts
plkst. 12 «Ozolnieki-Juniors» – Minskas «Juniors»

Latvijas Hokeja čempionāts virslīgā
plkst. 18 HK «Ozolnieki/Monarch» – HK «Ogre»

6.novembris
Baltkrievijas Atklātais čempionāts
plkst. 12 «Ozolnieki-Juniors» – Minskas «Juniors»

Foto autors: Krišjānis Grantiņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV