Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Vega 1” otro riņķi uzsāks pret SK „RTU”

Mārtiņš Kozlovskis, 08.01.2010. 10:23

Sestdien, 9. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā otro riņķi Nacionālajā volejbola līgā vīriešiem uzsāks Liepājas volejbola komanda „Vega 1”, kas uzņems vienu no līderkomandām – SK „RTU”. Spēles sākums pulksten 14:00 un ieeja bezmaksas!

Atcerēsimies, ka liepājnieki lieliski iesāka sezonas sākumu, uzvarot pirmās trīs spēles. Taču turpinājums nebija tik spožs un komanda pamazām sāka zaudēt savas pozīcijas. Kopumā pirmajā riņķī tika aizvadītas 10 spēles un liepājnieku rēķinā ir četras uzvaras un seši zaudējumi, kas komandu ar 12 izcīnītajiem punktiem ierindo 9. vietā 11 komandu konkurencē.

Iepriekšējā abu komandu savstarpējā spēlē ar pārliecinošu (3:0) uzvaru izcīnīja „RTU” volejbolisti, taču šoreiz spēle sāksies no jauna, turklāt liepājnieki to aizvadīs savu skatītāju priekšā. Cerams, ka sezonas otrā puse tiks iesākat uz patīkamas nots un sanākušiem skatītājiem spēle būs interesanta.

Spēles sākums pulksten 14:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra volejbola zāle (zāle Nr. 4). Ieeja: bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV