Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Siguldā notiks Latvijas Kauss kalnu slēpošanā

Latvijas Slēpošanas Savienība, 13.01.2010. 09:54

“Baltais karuselis”- tā kalnu slēpotāju aprindās tiek saukts galvu reibinošais cīniņš par lielajiem un mazajiem Kristāla Globusiem jeb Pasaules kausiem kalnu slēpošanā. Pavisam droši varam paziņot- šogad kaut ko līdzīgu varēsim nobaudīt arī Latvijā, jo 16. un 17.janvārī Siguldas Pilsētas trasē ar a/s “Latvijas Meži” atbalstu savu griezienu uzsāks Latvijas Kauss.
Siguldā notiks Latvijas Kauss kalnu slēpošanā

Sacensības, kurās piedalīsies spēcīgākie Latvijas kalnu slēpotāji visās vecuma grupās. Tradicionāli Latvijas Kausa izcīņa norisinās vairākās kārtās. Sezonas noslēgumā Lielie Latvijas kausi nonāks kopvērtējuma uzvarētājiem un trijiem spēcīgākajiem kalnu slēpošanas klubiem. Sacensību organizētājs- Latvijas Slēpošanas savienība (LSS) kā katru gadu, nāk klajā ar novitātēm. Šīs sezonas kausa izcīņā būs dota iespēja piedalīties ik vienam, kurš var, prot un grib slēpot. Ik vienam, kurš vēlēsies apliecināt savu prasmi un pierādīt sev un citiem, ka viņš ir cienīgs stāties uz starta kopā ar titulētiem sportistiem. Programmā Supergiganta, Milzu slaloma un Slaloma disciplīnas. Starts jauniešu Supergigantam 16. janvārī plkst. 9:30.

Šogad Latvijas Kausa izcīņa būs labs ieskrējiens martā gaidāmajām cīņām par Baltijas Kausiem. Latviešu aizsāktajai tradīcijai ir veiksmīgs turpinājums un laikā no 13. līdz 20. martam Suomutunturos (FIN) notiks BalticCup 2010. Savu dalību šajos mačos jau pieteikuši spēcīgākie igauņi, leiši un arī daži somi. Sīkāka informācija www.infoski.lv

Atbalstītāji: Latvijas Meži, Fans, Simader, Toko, OSC Sigulda, LOK, Sports, Latvijas Avīze, JCDecaux Latvija, Siguldas Dome un citi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV