Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šodien sākas slēpošanas sacensības Priekuļi Loppet

Sanita Ribena, 13.01.2010. 11:57

Janvārī un februārī Cēsu Olimpiskais centrs piedāvā visiem interesentiem pievarēt 100km uz slēpēm. Sacensības notiks slēpošanas - biatlona kompleksa Priekuļi apgaismotajā trasē 2 km aplī. Pirmais posms norisināsies šodien, 13. janvārī, no plkst. 18.00 līdz 19.30. Nākamies posmi ir paredzēti 20. janvārī, 10. februārī un 17. februārī.

Kā komentē organizatori, slēpošanas sacensību ietvaros tiks rīkoti 4 posmi ar kopējo kontrollaiku 6 stundām. Katrā posmā tiek veikta apļu un laika kontrole pa vecuma grupām. Rezultātā tiek vērtēts, kurš dalībnieks visu četru posmu summā ir veicis visgarāko distanci. Visi slēpotāji, kas četru posmu summā būs veikuši vairāk nekā 100 km, saņems piemiņas diplomu. Savukārt 1. - 3. vietas ieguvēji katrā vecuma grupā tiks apbalvoti ar speciālām piemiņas balvām. Viens no sacensība atbalstītājiem ir sporta preču veikals SPORT2000.

"Distanču slēpošana pēdējos gados kļūst arvien populārāka iedzīvotāju vidū. Varbūt drīz mēs pat pārspēsim igauņus, kas, kā runā, jau piedzimst ar slēpēm pie kājām un ir ļoti iecienījuši šo sporta veidu,” saka Laura Lapiņa, SPORT2000 Latvija mārketinga un tirdzniecības vadītāja, „Ja kāds vēl nav paspējis noekipēties, tad visu distanču slēpošanai nepieciešamo no cepurītēm beidzot ar sacensību kombinezoniem var iegādāties SPORT2000 veikalos. Arī slēpes pirms šīm sacensībām jums var palīdzēt sagatavot labākie SPORT2000 slēpju servisa meistari. Labākie slēpotāji saņems balvas no distanču slēpotāju vidē populārā un iecienītā zīmola ODLO.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV