Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Noslēdzies Horvātijas Karate Grand Prix

Maksims Inavčikovs, 14.01.2010. 11:27

No 9. līdz 10. janvārim pie Zagrebas, Samobor pilsētiņā notiks ikgadējais starptautiskais Karatē Turnīrs Horvātijas Grand Prix, sapulcējot vairāk kā 20 valstis no gandrīz 100 Eiropas dažādiem klubiem. Turnīrs ir ļoti spēcīgs, jo tādās valstīs kā Serbija, Horvātija, Ungārija, Bosnija karatē ir ļoti populārs un attīstīts. Katrā kategorijā bija apmēram 40 un vairāk sportisti, un ceļš līdz finālam nebija viegls.
Noslēdzies Horvātijas Karate Grand Prix

Latvijas junioru un kadetu izlase 8 sportistu sastāvā ar izlases galveno treneri Maksimu Ivančikovu un treneri no kluba Tan Andreju Ozerovu pēc smagas nometnes, kas notika Eiropas čempionāta sagatavošanās ietvaros, piedalījās šajā turnīrā.

Nācās aizvadīt ļoti smagas cīņas, katrā kategorijā bija nacionālo izlašu sportisti vai to kandidāti, jo šis ir pēdējais pārbaudes turnīrs kadetiem un junioriem pirms Eiropas čempionāta Turcijā (Izmira). Latvijas Sportisti cīnījās labi, bet tikai vienai sportistei Viktorijai Rezajevai (BKK) pēc piecām aizvadītām cīņām izdevās iekļūt sacensību finālā un uzvarēt to. Viktorija ļoti labi cīnījās un parādīja tiešām labu tehniku, uzvarot vairākas pretinieces ar lielu pārsvaru.

Novēlēsim Latvijas sportistiem veiksmīgu startu Izmirā - Eiropas čempionātā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV