Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LHF atbalsta lielos un mazos hokeja draugus

Vita Ļebedeva, 15.01.2010. 13:57

Latvijas Hokeja federācija augsti novērtē hokeja līdzjutēju atbalstu daudzu gadu garumā. Paldies par Jūsu uzticību kā spēļu arēnās, tā pie tv ekrāniem!
LHF atbalsta lielos un mazos hokeja draugus

Šogad Latvijas hokejam astoņdesmitā gadadiena! Jubilejas gadā turpinām iekarot augstas virsotnes pasaules līmenī: Latvijas valstsvienībai ceturtais starts Ziemas Olimpiskajās spēlēs un 14. starts pasaules čempionāta elites divīzijā. Arī U-18 izlase aprīlī cīnīsies pasaules čempionāta elites grupā.

Februārī LHF sadarbībā ar „Travel Art” organizēs Latvijas hokeja fanu un mūsu izlases tikšanos pēc pārbaudes spēles ar Vācijas izlasi pirms Olimpiskajām spēlēm. Spēle notiks 10. februārī, Frankfurtē, „Eissport” arēnā.

LHF atbalsta arī izdevuma „Pasaules Pazinējs – Čempionāta Ceļvedis Manheimā” izdošanu. Jau drīzumā tas bezmaksas būs pieejams hokeja arēnās, sporta bāros, tūrisma aģentūrās un citās vietās. Žurnālā būs atrodama praktiska informācija līdzjutējiem par pasaules čempionātu hokejā, kurā Latvija jau 14. reizi startēs elites grupā. LHF apmaksās arī autobusu Rīga – Manheima – Rīga, lai vairākiem hokeja draugiem būtu iespēja klātienē atbalstīt mūsu izlasi.

Kā jau katru gadu LHF palīdz arī fanu atribūtikas izgatavošanā, lai vietējās un starptautiskās arēnās Latvijas līdzjutēju sektors būtu īpaši spilgts.

LHF arī šogad turpinās iesākto tradīciju. Pavasarī LHF kopā ar „Henkel” meklēs lielāko no mazajiem faniem. Dodot iespēju vairākiem bērniem bezmaksas doties uz pasaules čempionātu Vācijā.

Katrā solī, sākot no treniņprocesa līdz dalībai sacīkstēs, ir būtiski just to pozitīvo emociju vilni, kuru hokejistiem sniedzat Jūs, cienījamie līdzjutēji. Pirmie soļi hokejā, prasmju pilnveidošana, starti klubu komandās un spēles izlases līmenī – tas viss prasa lielu pašatdevi un gribasspēku kā hokejistiem, tā treneriem, vecākiem un līdzjutējiem.

Latvijas hokeja vārdā atbalstīsim savējos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV