Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Noslēdzies karate turnīrs Paris Open

Maksims Inavčikovs, 19.01.2010. 11:23

No 16. līdz 17. janvārim Parīzē norisinājās viens no prestižākajiem un spēcīgākajiem karatē turnīriem pieaugušajiem (18 +). Sacensību organizācija Francijas Karatē Federācija uz šo grandiozo turnīru ielūdz tikai dažādu valstu karatē Nacionālo izlašu pārstāvjus. Paris Open Sapulcēja vairāk kā 30 valstis sākot no Japānas līdz pat Meksikai.
Noslēdzies karate turnīrs Paris Open

Latvijas izlasi šajā turnīrā pārstāvēja trīs sportisti: Kalvis Kalniņš (KK Milons) - Eiropas junioru čempions un Pasaules čempionāta junioriem vicečempions, Ruslans Sadikovs (Baltijas karate klubs) - Junioru pasaules vicečempions un Andrejs Ozerovs (KK Tan) - 3. vietas ieguvējs Eiropas junioru čempionātā.

Pirmais startu sāka Kalvis Kalniņš, pēc ilga pārtraukuma nespēja vēl ieņemt pietiekami labu formu un ļoti līdzvērtīgā cīņā piekāpās Meksikas pārstāvim.

Andrejs Ozerovs līdzīgā cīņa piekāpās Japānas pārstāvim.

Ruslans Sadikovs spēja uzvarēt savus pretiniekus no Ķīnas, Austrijas, Maķedonijas, Turcijas, Francijas un izvirzīties sacensību finālā, kur diemžēl piekapās Holandes pārstāvim.

Līdz šim nevienam sportistam no Latvijas nav izdevies kāpt uz Parīze Open pjedestāla.

Apsveicam Ruslanu ar gūtajiem panākumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV