Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jau rītvakar VIASAT SPORT BALTIC tiešraidē izšķirošā Rīgas Dinamo un Čerepovecas Severstaļ spēle

Ilze Gabrāne, 25.01.2010. 15:55 | komentāri (2)

Rītvakar, pulksten 17:55, VIASAT SPORT BALTIC (VSB) skatītājiem tiešraidē piedāvās just līdzi Rīgas „Dinamo” izšķirošajai cīņai ar Čerepovecas „Severstaļ” par iekļūšanu play-off turnīrā. Abas komandas šobrīd šķir vien četri punkti, tādēļ spēle solās būt īpaši spraiga.

Otrdienas vakarā Rīgas „Dinamo” izbraukumā principiālā cīņā Čerepovecā tiksies ar vietējo „Severstaļ”. Abas komandas spēlē Rietumu konferencē, un abas turnīra tabulā atdala tikai četri punkti – „Dinamo” ar 65 punktiem atrodas 8.vietā, „Severstaļ” ar 61 punktu atrodas divas vietas zemāk. Labākais veids kā nodrošināt sev vietu izslēgšanas spēlēs, ir atņemt punktus saviem tiešajiem konkurentiem cīņā par vietu astotniekā, tāpēc rīdziniekus, visticamāk, Čerepovecā sagaida smaga cīņa. Pirmajā šās sezonas savstarpējā spēlē Rīgā „Dinamo” uzvarēja ar minimālu 3:2. Vārtus rīdzinieku labā guva Aleksandrs Ņiživijs, Marsels Hosa un Sandis Ozoliņš.

Ceturtdien Rīgas „Dinamo” sagaida vēl viena nozīmīga spēle Mitiščos, tiekoties ar vietējo „Atlant”.

Mitišču hokejisti sev praktiski nodrošinājuši vietu KHL izslēgšanas spēlēs, kamēr „Dinamo” vēl nevar justies droši, tāpēc svarīgs katrs punkts atlikušajās regulārās sezonas spēlēs. Šī abām komandām šosezon būs otrā savstarpējā spēle. Pirmajā spēlē oktobrī ”Dinamo” savā laukumā uzvarēja ar 4:2. Divus vārtus šajā spēlē rīdzinieku labā guva Aleksandrs Ņiživijs, pa vieniem vārtiem Gunta Galviņa un Ginta Meijas kontā. Tiešraide VSB ēterā pulksten 18:25.

 

VSB - KHL TV partneris

VSB ir 2009./2010. gada KHL sezonas televīzijas partneris, kas izmanto tiesības pārraidīt plašāko spēļu apjomu TV ekrānos Baltijas valstīs, tai skaitā - Latvijā. Šosezon VSB ēterā var just līdzi Rīgas "Dinamo" cīņai KHL, sekojot līdzi visām mājas un izbraukumu spēlēm (no kurām pieejams signāls). VSB piedāvā ekskluzīvas tiešraides no KHL regulārā čempionāta un izslēgšanas turnīra (play-off) spēlēm, neizpaliks arī Zvaigžņu spēle. VSB sezonas laikā kopskaitā piedāvās aptuveni 100 spēļu pārraides un katru nedēļu nodrošinot vismaz divas tiešraides.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC

VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Informācijai par Viasat

VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākās mediju grupas Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. VIASAT sasniedz apmēram 125 milj. cilvēku 29  valstīs ar bezmaksas TV kanāliem Čehijā, Ungārijā, Slovēnijā, Bulgārijā, Maķedonijā un Ganā, kā arī Ukrainā, un maksas kanāliem centrālajā un Austrumeiropā, kā arī ASV. MTG grupa ir lielākais akcionārs Krievijas neatkarīgajā TV grupā CTC Media.

Vairāk: www.viasatsport.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV