Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Eiropas kausa posms ziemas vindsērfingā notiks Lietuvā

Laura Komisare, 27.01.2010. 12:48

Otrais Eiropas kausa posms ziemas vindsērfingā „WWEC 2010 Ventė” norisināsies no 29. līdz 31. janvārim Lietuvā, Ventė. Nepietiekama vēja stipruma dēļ pirmais posms Somijā palika bez rezultātiem. Taču nu ledus kvalitāte un vēja prognoze ir daudzsološa un ceram uz aizraujošām sacensībām šajā nedēļas nogalē.
Eiropas kausa posms ziemas vindsērfingā notiks Lietuvā

Pagājušajā gadā Lietuvas posmā norisinājās spraiga cīņa starp WWEC 2009 līderiem un lietuviešu braucējiem, kas ir ļoti tehniski un ātri abās disciplīnās. Papildus konkurenci šoreiz sagaidām no Poļu braucējiem, kas līdz šim ne reizi nav piedalījušies Eiropas kausa pasākumos, bet ir uzrādījuši ievērojamus rezultātus kursa disciplīnā pagājušā gada Pasaules čempionātā.

Pasākums norisināsies Ventes ciemā, atpūtas kompleksā “Ventaine”, kas atrodas aptuveni 46 km no Klaipēdas. Tāpat kā pārējos posmos, pulcēšanās sāksies piektdien, lai veiktu testa braucienus. Sestdien un svētdien notiks sacensības abās disciplīnās – slalomā un kursā. Pirmais starts sestdien plānots plkst.12. Vairāk informācija, tai skaitā sacensību nolikums, pieejama oficiālajā Eiropas kausa mājas lapā www.winterwindsurf.com.

Pasākuma sponsori:
Extremā sporta centrs “Extremalus Sportas” (www.extreme-sports.lt ),
Atpūtas komplekss ‘Ventaine” (www.ventaine.lt),
JSC “Darlandas” (http://www.darlandas.lt),
Hiberna – ziemas vindsērfinga ledus dēļu ražotājs (www.hiberna.lv)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV