Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV 7 pārraidīs KHL Zvaigžņu spēli hokejā un izsludina fotokonkursu

Māris Rīmenis, 27.01.2010. 14:56

Sestdien 30.janvarī Minskā notiks Kontinentālās hokeja līgas Zvaigžņu spēle, kurā savā starpā sacentīsies Alekseja Jašina un Jaromira Jāgra komandas.

Pirmajā spēlēs meistarīgākie krievu hokejisti, otrajā - KHL populārākie leģionāri. Līdzjutēju balsojumā tika noteikts abu izlašu starta piecinieks un Jāgra komandas pirmajā maiņā iebalsoti uzreiz divi Rīgas "Dinamo" hokejisti - uzbrucējs Marsels Hosa un aizsargs Sandis Ozoliņš. Hosa uzbrukumā spēlēs kopā ar savu tautieti slovāku Branko Radivoeviču un zviedru Matiasu Veinhandlu, Ozoliņa partneris aizsardzībā būs kanādietis Kevins Dalmans. Vārtos Jaromira Jāgra komandā soms Kari Ramo.

Daudz izcilu hokejistu arī Alekseja Jašina izlasē un laukumā paredzama saistoša spēle par prieku skatītājiem. Zvaigžņu spēle ir vairāk kā šovs un parasti ir daudz gūto vārtu un pavisam maz pārkāpumu. Minskā būs ne tikai pati spēle, bet arī dažādi konkursi starplaikos, tādēļ skatītajiem nebūs iemesla garlaikoties. Divu Rīgas "Dinamo" hokejistu līdzdalība garantē lielu interesi par šo maču arī Latvijā, turklāt Sandim Ozoliņam ir jau vairāku NHL Zvaigžņu spēļu pieredze.

LTV 7 tiešraidē Zvaigžņu spēle no Minskas sestdien 30.janvarī

jau no plkst.15.10

LTV 7 izsludina fotokonkursu "Mēs par Rīgas Dinamo" un aicina sūtīt foto uzņēmumus līdz 05.02 uz ltv7@ltv.lv.

Konkurss noslēgsies 7.februārī, kad uzvarētajiem Rīgas Dinamo pasniegs vērtīgas balvas. Sīkāku informāciju skatieties www.ltv7.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV