Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pēdējā pārbaude pirms Olimpiskā starta

Vita Ļebedeva, 28.01.2010. 18:57

Latvijas valstsvienība hokejā uz Frankfurti izlidos 9. februārī plkst. 14:15. Lai 10. februārī aizvadītu pēdējo pārbaudes spēli pirms Vankūveras ar Vācijas izlasi. Spēle notiks „Eissport” arēnā, Frankfurtē, sākums plkst. 20:30 (pēc Latvijas laika).

Vācijas galvenais treneris Uve Krups šodien ir paziņojis paplašināto sastāvu spēlei ar Latviju. Pēdējo reizi abas komandas tikās pērnā gada aprīlī, Rīgā. Divās pavasara pārbaudes spēlēs, pirms pasaules čempionāta Šveicē, Latvijas komanda piekāpās pretiniekiem ar 1:2 un 2:4. Toreiz vārtus vāciešu labā guva tie, kuri spēlēs arī 10. februārī: Kristofs Ullmans, Mihails Volfs, Tomas Greilingers, Sebastjans Osterlohs, Aleksandrs Barts. Kopumā sastāvā ir iekļauti 11 spēlētāji, kuri iepriekš mērojās spēkiem ar mūsējiem „Arēnā Rīga”.

Pēdējā pārbaudē pirms Olimpiādes Vācijas izlasē spēlēs Arvīda Reķa kluba komandas biedrs Kais Hospelts no „Grizzly Adams”. Sešpadsmit izlases spēlētāji dosies arī uz Vankūveru, kur viņiem vēl pievienosies seši NHL un viens AHL spēlētājs.

Diemžēl Vācijas Nacionālā televīzija šo pārbaudes spēli nerādīs. Šobrīd vēl notiek sarunas ar vācu reģionālajiem medijiem, tomēr iespēja skatīties spēli tiešraidē Latvijas TV skatītājiem ir neliela. Savukārt pārbaudes spēles apraksts noteikti būs pieejams LHF mājas lapā www.lhf.lv .

Plānots, ka Frankfurtē komandai līdzi jutīs ap 50 Latvijas hokeja faniem, kuri pēc spēles komandai izteiks pēdējos novēlējumus pirms lidojuma uz Vankūveru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV