Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Skonto FC” dodas uz treniņnometni Kiprā

Uldis Strautmanis, 11.02.2010. 10:10

„Skonto FC” futbolisti, treneri un apkalpojošais personāls ceturtdien dodas uz pirmssezonas treniņnometni Kiprā.

„Skonto FC” no Rīgas lidostas dosies uz Prāgu un tad no Čehijas galvaspilsētas lidos uz Kipru. Treniņnometni Kiprā „Skonto FC” aizvadīs līdz 24.februārim, kad komanda atgriezīsies Latvijā un turpinās gatavošanos jaunajai sezonai. Uz Kipru dosies 23 spēlētāji, ieskaitot spēlējošo treneri Vitāliju Astafjevu. Kiprā komandā nebūs tikai Ruslana Mingazova, kurš ir izsaukts uz Turkmenistānas izlasi.

Kiprā nepilnu divu nedēļu ilgās treniņnometnes laikā paredzētas trīs pārbaudes spēles, bet pretinieki būs zināmi tikai pēc ierašanās Kiprā. Pirmā pārbaudes spēle plānota šo svētdien 14.februārī. Kā zināms, „Skonto FC” šobrīd ir aizvadījusi septiņas pārbaudes spēles, kurās izcīnītas septiņas uzvaras, gūti 38 vārti un ielaisti tikai vieni vārti.

„Skonto FC” sastāvs treniņnometnē Kiprā: Aleksandrs Vlasovs, Germans Māliņš, Kaspars Ikstens, Vitalijs Smirnovs, Vadims Gaiļus, Kaspars Dubra, Deniss Petrenko, Renārs Rode, Kirils Ševeļovs, Aleksandrs Fertovs, Igors Kozlovs, Igors Tarasovs, Aleksandrs Cauņa, Aleksandrs Perepečka, Alans Sineļņikovs, Kristaps Blanks, Andrejs Perepļotkins, Daniils Turkovs, Artūrs Karašausks, Armands Pētersons, Nātans Žuniors Karvalju, Vitālijs Maksimenko. Galvenais treneris – Aleksandrs Starkovs; treneri – Vitālijs Astafjevs, Marians Pahars, Jurijs Ševļakovs, Aleksandrs Kulakovs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV