Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Noslēdzies KVADRUM tautas slēpojums Ērgļos

Elīna Krūkle, 14.02.2010. 14:42

13. februārī Ērgļos norisinājās „Apslēpo Vidzemi trīs nedēļas nogalēs” pirmais KVADRUM tautas slēpojums. Ērgļu sniegotajās trasēs devās vairāk kā 400 ziemas aktivitāšu cienītāju - gan rūdīti sportisti, gan aktīvas ģimenes no visas Latvijas.

Ikvienam dalībniekam atkarībā no fizikās sagatavotības tika piedāvātas dažādas distances - 21km, 14km, 7km un 3km.  Sacensībās uzvarētāji tika noteikti 16 vecuma grupās.

Slēpošanas talantu nodemonstrēja Raivis Zīmelis (no Madonas, pārstāvot Trek-Philips komandu)  un uzvarēja 21km slēpojuma kopvērtējumā ar rezultātu 00:55:33. Sievietēm kopvērtējumā ātrāk par visām 14km distanci pieveica Laima Klauža no Rīgas (pārstāv: G4S Latvia/ Fans Team) ar rezultātu  00:49:08.

Ar iespaidīgu sagatavotību izcēlās arī uzvarētāji savās grupās - Gints Rozenbergs (00:56:43) no Alūksnes un Mareks Birkentāls (00:57:28) no Talsiem.

Arī bērnu distancēs bija vērojams liels cīņasspars līdz pēdējam metram. Visās bērnu grupās mazie dalībnieki saņēma piemiņas balvas, bet pirmie trīs saņēma godam nopelnītās medaļas. Savukārt paši mazākie izmantoja iespēju slēpošanas skoliņā apgūt pirmos soļus slēpošanā.

Sacensību nobeigumā notika uzvarētāju apbalvošana un katram dalībniekam tika sagatavots diploms ar slēpojuma rezultātiem. Turklāt, katrs dalībnieks uzreiz pēc finiša saņēma īsziņas ar uzrādīto rezultātu.

Pasākums notika brīvā atmosfērā, visi klātesošie gan dalībnieki, gan līdzjutēji varēja baudīt karstos dzērienus, pasēdēt pie ugunskura, kā arī atpūtas brīžos izmantot lielo, apsildāmo telti.


„Apslēpo Vidzemi trīs nedēļas nogalēs”  turpmākie tautas slēpojumi:

20.02.2009. FISCHER tautas slēpojums „Madona” un GreenDo veselības grupas slēpojums.

28.03.2009. HALTI Tautas slēpojums „Alūksne”.

Uzzināt vairāk par SPORTLAT organizētajiem pasākumiem un sacensību rezultātiem iespējams interneta mājas lapā www.sportlat.lv, e-pasts: sportlat@sportlat.lv, bet papildus informāciju varat iegūt arī zvanot – 67291526.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV