Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Komandai pievienojās Daugaviņš, Skrastiņš un Bārtulis

Vita Ļebedeva, 15.02.2010. 09:47

Svētdien, 14. februārī, Latvijas Olimpiskā hokeja izlase aizvadīja jau trešo treniņu pirms gaidāmās spēles ar Krieviju 16. februārī.

Šoreiz dopinga pārbaudi pēc treniņa veica Alekseja Širokovam, Guntim Galviņam, Ģirtam Ankipānam un Miķelim Rēdliham.
   
Pusdienās Olimpiskajā ciematā ieradās Kaspars Daugaviņš, par ko komandas biedri bija ļoti priecīgi. Savukārt komandas kapteinis Kārlis Skrastiņš un Oskars Bārtulis ciematā ieradās vēlā vakarā.
   
Pēcpusdienā hokejisti devās iepirkties vienā no Vankūveras iepirkšanās centriem. Savukārt plkst. 23:00 izlasei jau iestājās naktsmiers. Jāpiebilst, ka komandai ir stingrs režīms, ko spēlētāji strikti ievēro. Treneri ir arī aizlieguši turnīra laikā lietot jebkādu alkoholu.
   
Pirmdien, 15. februārī, Latvijas Olimpiskā hokeja izlase uz halli izbrauks ātrāk, lai vērotu Krievijas izlases treniņu, kas notiks tieši pirms mūsu izlases treniņa. Rīt izlasei taps arī Olimpiskā kopbilde. Savukārt plkst. 13:00 pēc vietējā laika sāksies direktorāts, kurā būs jāiesniedz galīgais izlases sastāvs.
   
Šobrīd ir izveidojusies sarežģīta situācija ar Oļega Sorokina un Artūra Kuldas pieteikšanu sastāvā. Starptautiskā Olimpiskā komiteja ir norādījusi, ka 2009. gada 29. decembrī bija jānosauc 23 spēlētājus, kuri piedalīsies Olimpiskajā turnīrā un spēlētāju maiņa ir iespējama tikai tādā gadījumā, ja kāds no pamatsastāva ir guvis traumu. Jāmin, ka Šveices hokeja izlase 13. februārī vēlējās izslēgt vienu no pamatsastāva spēlētājiem, mēģinot pieteikt kādu no NHL. Tomēr SOK ir kategoriski noraidījusi viņu prasību, piebilstot, ka arī spēlētāja traumas gadījumā tiks veikta pārbaude SOK ārstu komisijas ietvaros.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV