Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sestdien notiks snovborda sacensības Forum Youngblood

Ilze Pētersone, 16.02.2010. 12:36

Šo sestdien, 20. februārī, Žagarkalnā notiks snovborda sacensības Forum Youngblood. Dalību sacensībās jau ir pieteikuši braucēji no Igaunijas: Marko Vilumaa, Mark Duubas, Mario Visnap un Joel Pärle.
Sestdien notiks snovborda sacensības Forum Youngblood

Sacensības paredzētas jebkura līmeņa, vecuma un reliģiskās piederības sniegadēļotājiem. Pateicoties faktam, ka Žagarkalns piedāvā diezgan plašu konstrukciju amplitūdu, sacensību formāts būs jam sesija, kuras laikā dalībniekiem būs iespēja demonstrēt savas prasmes starptautiskai tiesnešu kolēģijai.

Tā kā šobrīd notiek aktīvi jauno talantu meklējumi BOARDS.LV snovborda komandai, galveno balvu - jaunu FORUM sniegadēli - saņems perspektīvākais, nesponsorētais snovbordists (vai snovbordiste).  Arī pārējie uzvarētāji tiks pie labām balvām - par to rūpējas Forum un Foursquare! BOARDS.LV parūpēsies par patīkamu atmosfēru – pikniku, mūziku un labu kompāniju.

Reģistrācija sacensībām plkst. 13:00 Žagarkalna snovparkā BOARDS.LV teltī (kartē pie objekta nr.7 http://zagarkalns.lv/images/upload/kartes/Karte_2010_lv.jpg). Dalības maksa: 3 Ls (ja ir savs pacēlājs), 8 Ls ar 3h pacēlāju, bet dalība pasākumā ar 5h pacēlāja karti maksās 10 Ls.

Tiekamies šo sestdien Žagarkalnā, BOARDS.LV teltī!

Papildus informācija www.boards.lv un www.zagarkalns.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV