Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Šo sestdien notiks "LatvianBaja Ziemas kausa izcīņas 2010" ceturtais posms

Ģirts Avotiņš, 25.02.2010. 14:05

Kaut arī šobrīd ziema ir palikusi nedaudz maigāka un daudzviet sniegs ir sācis kust, autobraucējiem, kuriem patīk braukšana pa sniegu un ledu, nav pamata uztraukties – pavasaris vēl ir tālu un ziemas auto sacensību organizatori darbojas pilnā sparā. Tieši tādēļ februāra pēdējā sestdienā, 27. februārī Aleksandra Muižas ziemas auto trasē norisināsies ceturtais no pieciem "LatvianBaja Ziemas kausa izcīņas 2010" posmiem.
Šo sestdien notiks "LatvianBaja Ziemas kausa izcīņas 2010" ceturtais posms

Neskatoties uz to, ka ir jau aizvadīti trīs no pieciem "LatvianBaja Ziemas kausa izcīņas 2010" posmiem, vairākās ieskaites grupās vēl ir iespēja cīnīties par uzvaru pat tiem autosporta entuziastiem, kuri līdz šim vēl nav piedalījušies nevienā posmā.

Šajās sacensībās atļauts piedalīties autovadītājiem sākot no četrpadsmit gadu vecuma, kā arī cilvēkiem bez autovadītāja apliecības ar standarta vieglajiem un apvidus automobiļiem, kā arī krosa sacensībām paredzētiem spēkratiem. Automobiļi tiek iedalīti klasēs pēc piedziņas un izmantoto riepu veida, un papildus individuālajam vērtējumam katrā posmā tiek noskaidrota arī labākā komanda, kurā var pieteikt trīs dalībniekus, kuri pat var piedalīties ar vienu automašīnu.

Pēc trīs aizvadītajiem posmiem priekšpiedziņas klasē bez radžotām riepām līderis ir Edgars Kokarišs. Toties priekšpiedziņas automobiļu ieskaitē ar radžotām riepām nav izteikta līdera, jo vienāds izcīnīto punktu skaits ir trīs pilotiem: Guntaram Braunam, Ojāram Ošānam un Artim Brūzītim. Aizmugures piedziņas automobiļu klasē bez radžotām riepām līderis ir Andris Lilavs, kurš ir ieguvis tikai nelielu pārsvaru pār saviem sekotājiem. Pilnpiedziņas klasē bez radžotām riepām līderis ir Andris Ušakovs, kurš, izlaižot iepriekšējo posmu, ir zaudējis līdera statusu radžoto riepu ieskaitē, jo to tam ir atņēmis pagājušā posma uzvarētājs Austris Antons. Krosa klasē līdera pozīcijas pēc 3. posma ir pārņēmis Elmārs Buks, kurš tikai par trijiem punktiem apsteidz Ivo Macuļēviču.

Reģistrācija priekšpiedziņas, aizmugures piedziņas klasēm, kā arī krosa automašīnu klasei – notiks no pulksten 8:30 līdz 10:30, bet jau pulksten 11:00 šīm klasēm sāksies sacensības. Savukārt pilnpiedziņas un apvidus automobiļu klasēm reģistrācija notiks no pulksten 12:00 līdz 13:30, kam sekos dalībnieku sapulce un sacensības.

Kā atrast "Aleksandra Muižas" trasi? Iebraucot no Rīgas puses Lielvārdē pa autoceļu A6, meklējiet norādi "Rembates 9", nogriezieties pa kreisi un sekojiet norādēm.

Foto: Liene Apšvalka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV