Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas „Dinamo” hokejisti jaunajai paaudzei māca hokeju un stāsta par pilnvērtīgu uzturu

Ilze Gabrāne, 26.02.2010. 14:35

Ceturtdien, 25.februārī, Rīgas „Dinamo” hokejisti – Oļegs Sorokins, Roberts Bukarts, Maiks Igguldens – AXA bērnu sporta skolas ietvaros Ogres Ledus hallē tikās ar Ogres hokeja skolas audzēkņiem, lai aizvadītu kopīgu treniņu un stāstītu par pilnvērtīga uztura nozīme sportista ikdienā.
Rīgas „Dinamo” hokejisti jaunajai paaudzei māca hokeju un stāsta par pilnvērtīgu uzturu

Vizītes laikā Ogres hokeja skolas audzēkņi aizvadīja aizraujošu treniņu kopā ar Rīgas „Dinamo” hokejistiem, kuri atklāja mazajiem hokejistiem interesantus un noderīgus paņēmienus uz laukuma. Tikšanās laikā Oļegs Sorokins, Roberts Bukarts un Maiks Igguldens ar jauno hokejistu paaudzi pārrunāja ne tikai fiziskās sagatavotības nozīmi, bet arī dalījās pieredzē par profesionāla hokejista ikdienu un uztura nozīmi tajā, aicinot ēst veselīgu un pilnvērtīgu uzturu, kura pamatā ir graudaugu produkti.

Par tikšanos stāsta Rīgas „Dinamo” aizsargs Oļegs Sorokins: „Jau pašiem mazākajiem sportistiem jāsaprot, ka panākumu atslēga slēpjas ne tikai regulāros treniņos, bet arī pilnvērtīgā un pareizā uzturā, tādēļ, tiekoties ar jauno hokejistu paaudzi, īpašu nozīmi piešķīrām sarunai tieši par ikdienas uzturu, kur enerģijas gūšanas pamats ir graudaugu produkti. Graudaugu iekļaušana brokastīs ir ideāls dienas sākums, uzņemot nepieciešamo ogļhidrātu un šķiedrvielu devu.”
   
Graudaugu produkti ir galvenie enerģijas piegādātāji organismam un vielmaiņas veicinātāji ikvienam sportistam – gan lielam, gan mazam – tādēļ Rīgas „Dinamo” pārtikas produktu līnijā iekļauti „Rīgas Dzirnavnieka” musli batoniņi un biezputras.

Rīgas „Dinamo” vizīte pie Ogres hokeja skolas audzēkņiem tika organizēta AXA bērnu sporta skolas ietvaros. Tās mērķis ir kopā ar sportistiem aicināt bērnus un jauniešus ikdienā pievērst uzmanību sportiskām aktivitātēm un pilnvērtīgam un veselīgam uzturam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV