Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noslēdzies Rīgas čempionāts slēpošanā

Gints Gailītis, 01.03.2010. 13:13 | komentāri (1)

Aizvadītajā nedēļas nogalē vairāk kā simts slēpotāji bija pulcējušies Rīgā Uzvaras parka slēpošanas trasē, lai cīnītos par Rīgas 2010.gada čempiona titulu.
Noslēdzies Rīgas čempionāts slēpošanā

Pirmie trasē devās paši mazākie dalībnieki, tad lielāki un lielāki. Kā beidzamie startēja paši ātrākie elites grupas slēpotāji. Daudzi dalībnieki pārstāvēja sporta skolu „Arkādija”. Piedalījās slēpotāji no Talsiem, Jūrmalas, Ogres un citām vietām.

Elites grupā par Rīgas čempionu kļuva slēpošanas kluba „Rīga” pārstāvis LVFKI students Arvis Liepiņš. Dāmu elites grupā par čempioni kļuva Vineta Priede.

Savās grupās par uzvarētājiem kļuva: Samanta Krampe, Bruno Krampe, Laura-Elizabete Kvāle, Andrejs Poļavkins, Madara Zaķe, Emīls Eglītis, Ruta Patmalniece, Reinis Znotiņš, Katrīna Neiburga, Emīls Ribaks, Evita Bērziņa, Lauris Bitenieks, Gunta Pēda, Roberts Raimo, Andrejs Zanders, Dzintra Letāne, Ventis Radziņš.

Ikdienas slēpošana Uzvaras parka trasē turpinās. Tāpat tur darbojas inventāra nomas punkts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV