Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas DINAMO dodas uz Omsku, Astanu un Ufu

Jānis Stepītis, 01.03.2010. 15:26

2. martā ar līgumreisu trīs maču izbraukuma turnejā uz pēdējām KHL regulārā čempionāta spēlēm Omskā, Astanā un Ufā dosies Rīgas DINAMO. Komandai šajos trijos mačos jāizcīna vismaz 4 punkti, lai garantētu vietu play-off un nebūtu jārēķinās ar konkurentu sniegumu. Kopā ar komandu šajā izbraukumā dosies arī kluba vadība, kas tiksies ar Omskas un Baškīrijas latviešiem, uzņēmēju delegācija, kas veidos biznesa kontaktus ar šo reģionu pārstāvjiem, kā arī neliela grupa līdzjutēju, kas ne tikai vētraini atbalstīs savu komandu, bet aizvadīs arī savstarpējos hokeja maču ar Omskas un Astanas faniem.

Rīgas DINAMO KHL regulārā čempionāta noslēgums ir izvērties ļoti smags, jo komanda šobrīd atrodas rietumu konferences 8. vietā par 6 punktiem apsteidzot tuvākos sekotājus TORPEDO. Abām komandām atlicis aizvadīt pa trim mačiem, un, lai nebūtu jābūt atkarīgiem no konkurentu snieguma, mūsu hokejistiem šajās spēlēs ir jāizcīna vismaz 4 punkti. Šis uzdevums nebūs viegls, jo 3. martā Omskā mūsējo pretinieki būs AVANGARD, 5. martā Astanā pretim stāsies BARIS, bet 7. martā Ufā būs jāspēlē ar KHL līderiem SALAVAT JULAJEV. Savukārt, TORPEDO visas spēles aizvadīs savā laukumā, tajos pašos datumos tiekoties ar SIBIRJ, AMUR un METALLURG Nk.

Kopā ar komandu šajā izbraukumā dosies arī A/S DINAMO Rīga vadība, kas Omskā tiksies ar vietējās latviešu biedrības „Zvaigznīte” pārstāvjiem. Omskas apkārtnes latviešiem Rīgas DINAMO dāvinās datoru, mūzikas centru, folkloras kopai nepieciešamos etnogrāfiskos atribūtus, kā arī tradicionālos Latvijas suvenīrus un pārtikas produktus, un, protams, arī Rīgas DINAMO fanu atribūtiku. Arī Ufā notiks tikšanās ar Baškīrijā dzīvojošajiem latviešiem, kuriem arī tiks dāvināti suvenīri un tradicionālie latviešu produktu no Latvijas. Bez tam tiks apmeklēta arī Ufas apkārtnē netālu no Arhangeļskas ciema esošā skoliņa, kurā skolotāja no Latvijas māca latviešu valoda. Šai skoliņai tiks dāvināti mācību materiāli latviešu valodā, kā arī suvenīri un tradicionālie produkti no Latvijas. Ufā ir ieplānotas arī tikšanās ar Baškīrijas prezidentu un Ufas pilsētas mēru. Arī Astanā ir ieplānotas tikšanās ar šīs pilsētas vadību. Šajā izbraukumā uz Omsku, Astanu un Ufu dosies arī vairāki uzņēmēji, kuri veidos lietišķos kontaktus ar vietējiem biznesmeņiem, kā arī valsts un pašvaldību struktūrām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV