Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Milzkalnā notiks Latvijas snovborda čempionāts

Lauris Ābele, 02.03.2010. 17:38 | komentāri (1)

"Latvijas snovbordistu čempionāts" norisināsies šo sestdien 6.martā Milzkalnā. Savu dalību ir apstiprinājuši snovbordisti no grupējumiem Gaizintim, AG, Baltie Bērzi, Teikas gaisma, Atmode utt. Čempionāta izcīņa notiks uz diviem elementiem - tramplīna un hipa, kur snovbordisti sacentīsies pa pāriem pēc izslēgšnas principa. Tāpēc čempionāts solās būt daudz skatāmāks un līdzjutējiem interesantāks, kā citas sacensības.
Milzkalnā notiks Latvijas snovborda čempionāts

Pēc tam turpat uz hipa notiks arī augstlēkšanas sacensības, kas būs latviešu snovbordista Miko Trautmaņa piemiņas un atceres pasākums.

Paralēli tam visam uz kalna būs BBQ, kur katrs varēs grillēt sev līdzpaņemtās uzkodas, vērojot snovbordistu lēcienus, rotācijas un salto. Čempionāta norise nekādā gadījumā neietekmēs ikdienas slēpošanas norisi, dzrīzāk šis pasākums būs kā pievienotā vērtība.

Pēc sacensībām Milzkalna kafejnīcā norisināsies Apres-ski, vēsturisko Latvijas underground filmu skate, kā arī kolektīva hipa augstlēcēja uzvarētāja noteikšana ar video palīdzību.

Par balvām rūpēsies FLY PIZZA un Milzkalns. Sacensību sākums 15:00.

Trakākā trika autoram tiks piešķirta ekskluzīva iespēja uz individuālu fotosesiju ar SKATE.LV snovborda un skeitborda fotogrāfiem.

Latvijas Snovbordistu Čempionam tiks pasniegs ikgadējais ceļojošais Zelta dēlis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV