Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Ghetto TV” 3.marta tiešraidē par „Ghetto Basket WE”, Šnepa algu un Vankūveru

Renārs Buivids, 03.03.2010. 11:07 | komentāri (1)

Biedrība „Streetbasket”, turpinot sadarbībā ar „Sportacentrs.com” rīkot „Ghetto TV” tiešraides, 3.martā no plkst. 21 ēterā diskusijas par trijām aktuālajām tēmām – piektdien notikušais „Ghetto Basket WE”, basketbola funkcionāra Edgara Šnepa alga, kā arī Latvijas olimpiešu starts Vankūverā.
„Ghetto TV”  3.marta tiešraidē par „Ghetto Basket WE”, Šnepa algu un Vankūveru

„Ghetto TV” debiju piedzīvoja 23.februārī, kad tiešraidi no „Pussy Lounge” vadīja „Streetbasket” prezidents Raimonds Elbakjans un Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības vadītājs Māris  Šlēziņš. „Streetbasket.lv” notikušās tiešraides laikā skatītāji aktīvi iesaistījās raidījuma tapšanā, uzdodot vairāk nekā simts jautājumu un rakstot komentārus.

Arī šoreiz tiešraides laikā visiem „Ghetto TV” skatītājiem būs iespējams uzdot interesējošos jautājumus. To varēs izdarīt „Streetbasket.lv”, kur var ļoti viegli reģistrēties - arī ar „Draugiem.lv” pasi! Jautājumus komentāru veidā varēs uzdot tieši pie tiešraides materiāla.

Tiešraides interesantāko brīžu kopsavilkums pēc tam būs skatāms „Streetbasket.lv”. Arī turpmāk „Ghetto TV” tiešraidēs gan diskusijas par sportā aktuālām tēmām, gan citi nozīmīgākie brīži un spēles no „Streetbasket” veidotajiem pasākumiem.

„Ghetto TV” projekts tapis „Streetbasket” sadarbībā ar jauniešu organizāciju „Avantis”, saņemot tehnisko palīdzību no „Sportacentrs.com”, kas ir vadošais interneta medijs sporta tiešraižu nodrošināšanā. „Ghetto TV” viesmīlīgi uzņem „Pussy Lounge”.

„Streetbasket” un „Avantis” rīkotie ielu basketbolu un ekstrēmos sporta veidus vienojošie pasākumi „Streetbasket Extreme” aizsākās 2009.gada maijā, īpašu popularitāti iegūstot Rīgā, „Grīziņkalna skeitparkā” ik ceturtdienu rīkotajiem turnīriem „Ghetto Basket”. Ziemā reizi mēnesī ielu basketbolisti, dejotāji, futbolisti, vingrotāji pulcējas „Ghetto Basket Winter Edition”. No maija vidus startēs vasaras sezona, kuras laikā „Ghetto Basket” dosies tūrē pa Latviju, rīkojot vairāk nekā 60 turnīru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV