Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noslēdzies Volcom Peanut Butter and Rail Jam snovborda sacensību Baltijas posms

Ilze Pētersone, 03.03.2010. 13:54

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās Volcom Peanu Butter and Rail Jam (PBRJ) snovborda sacensību Baltijas posms. Šogad Baltijas posms notika Igaunijā, Kuutsemäe un uz iespēju kvalificēties Eiropas čempionātam Šveicē pretendēja gandrīz 90 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.
Noslēdzies Volcom Peanut Butter and Rail Jam snovborda sacensību Baltijas posms

Galerijas:

Volcom PBRJ ir internacionālas snovborda sacensības ar atlases posmiem Eiropā un ASV. 19 Eiropas posmu uzvarētāji 10. aprīlī tiksies Šveicē, kur cīnīsies par biļeti uz noslēguma posmu ASV, kur tiks dalīts 30 000 $ naudas fonds.

Sacensību dalībnieki tiek dalīti 4 divīzijās: līdz 15 gadiem, 16 un vecāki, meiteņu grupa un Open. Sacensības atklāja -15 grupa. Īpašu uzmanību izpelnījās Nauris Putenis, kurš tika arī pie iesaukas "The Spinner" - griezieni tiešām bija iespaidīgi, bet diemžēl tie nepalīdzēja nokļūt labāko trijniekā. Toties uz Eiropas čempionātu Laax, Šveicē dosies igaunis Domenik Vaiksaar (3.vieta), latvietis Toms Čakars (2.vieta) un Joseph Saliste (1.vieta). Viņi visi ne tikai tiek tālāk uz Eiropas Volcom PBRJ čempionātu, bet arī saņēma tonnām balvu no Volcom, Nixon un Joseph nopelnīja arī Nitro stiprinājumus!

Meiteņu divīzijā visspraigākā fināla cīņa notika starp igaunietēm Brit Kask, Miryam Kim Rääbis un Ivika Jurgenson un rezultātā triumfēja Ivika.

Ar 16+ grupas tiesāšanu negāja viegli. Par laimi, starptaustika tiesnešu kolēģija no Francijas, Igaunijas un Latvijas nepalaida garām neko: Kevina Koka lielisko sniegumu visas dienas garumā, "ūsu komandu", Rasmusa Joosta stilu un dēļa kontroli un Artūra Cukundes spēju kreatīvi izbraukt katru šķērsli.

Open divīzija lika skatītājiem sarosīties uz līdzjušanu – snovbordistu līmenis patīkami pārsteidza un rezultātā viņi saņēma ne tikai publikas sajūsmu, Volcom dāvanas un caurlaidi uz Volcom čempionātu, bet arī naudu. Trīs labākie Open grupā: Keijo Ruuven (3. vieta un 100 eiro), Toms Petrusevičs (2. vieta un 150 eiro) un pirmās vietas ieguvējs Siim Aunison (200 eiro).

Volcom Peanut Butter and Rail Jam 2010 rezultāti:

Uzvarētāja meiteņu grupā:
Ivika Jurgenson

-15:
1. Joseph Saliste
2. Toms Čakars
3. Domenik Vaiksaar

16+
1. Artūrs Cukunde
2. Kevin Kok
3. Kaur - Rasmus Joost

Open:
1. Siim Aunison 200€
2. Toms Petrusevičs 150€
3. Keijo Ruuven 100€

Balvu par labāko triku saņēma Toms Petrusevičs (gap Fs 270 front board).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV