Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Norisināsies „Kurzemes Katla 2010” kausa izcīņa

Agnis Skrebs, 05.03.2010. 12:02

Jau gadiem ilgi ”Laumas” trase Liepājā ir galvenais daudzu Baltijas motokrosa matadoru treniņu placdarms gatavojoties motokrosa sezonai. Sportisti, kuri spēj šajā trasē uzrādīt atzīstamus rezultātus, var būt pārliecināti, ka ir gatavi augstvērtīgiem rezultātiem jaunajā sezonā.
Norisināsies „Kurzemes Katla 2010” kausa izcīņa

Šogad domubiedri no draudzīgā kolektīva - motoklubs „AP Motokurzeme” ir nolēmuši šajā trasē sarīkot augsta līmeņa motokrosa pasākumu, ar nosaukumu „Kurzemes Katls 2010”, kuras arī būs Latvijas motokrosa sezonas atklāšanas sacensības.  Jau nosaukums vien liecina par šīs trases konfigurāciju un sarežģītību. Šajās sacensībās piedalīties ir uzaicināti spēcīgākie sportisti no Igaunijas, Lietuvas, Latvijas un Somijas. Ar aizraujošām cīņām trasē skatītājus priecēt jau apsolījuši labākie mājās esošie Latvijas sportisti, kā arī vairāki sportisti no Somijas. Sportistiem šis būs labs atskaites punkts, lai izdarītu secinājumus par savu sagatavotību gaidāmajai sezonai.

„Kurzemes Katla 2010” kausa izcīņa norisināsies Liepājā, Laumas trasē 4. aprīlī. Sacensības norisināsies sekojošās klasēs:
1.MX 65
2.MX 85
3.MX 13+
4.MX 30+
5.MX PRO
6.Kvadri 50
7.Kvadri 100
8.Kvadri Open

Motokrosa sacensību laikā norisināsies tāllēkšanas sacensības ar motociklu, uz speciāli šim pasākumam veidota tramplīna.

Latvijas sportistiem jau ir lieliska pieredze piedaloties šāda veida sacensībās.  Liepājnieks Dāvis Līvs pagājušā sezonā Austrijā izcīnīja otro vietu, aizlidojot vairāk kā 60 metrus. Iespējams, ka arī Dāvi mēs redzēsim šajās sacensībās, un viņš noteikti būs viens no favorītiem. Varam būt pārliecināti, ka sacensību dalībnieki rādīs fantastisku sniegumu, un skatītājiem būs ko redzēt, kā arī noskaidrosim, kurš Latvijā ir ekstrēmākais motosportists ar īsta vīra dūšu. Tāllēkšanas sacensībām ir sarūpēts iespaidīgs naudas balvu fonds.

Ar sacensību nolikumu var iepazīties mājas lapā www.motokurzeme.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV