Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Basketbola apskats atgriežas televīzijā

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 05.03.2010. 12:21

LTV7 kanālā, sākot ar 2010.gada 8.martu, katru pirmdienu pulksten 22:00 būs vērojams raidījums „Basketbola apskats“.

Pārraide tiks veidota, sadarbojoties Latvijas Basketbola Savienībai (LBS), basketbola klubiem „Ventspils“ un „VEF Rīga“ un producentu apvienībai „Karma Sports“. Raidījumu vadīs Renārs Zeltiņš, bjušais „Ventspils“, „Valmieras“ , „Liepājas Lauvu“ un „Barona“ basketbolists.

Lai popularizētu basketbolu, arvien vairāk sabiedrību informētu par Latvijas spēlētāju rezultātiem un sasniegumiem kā Latvijā, tā ārvalstīs, LBS, „Ventspils“ un „VEF“ ir apvienojuši spēkus, lai mūsu valstī populārākais sporta veids televīzijā parādītos ne tikai atsevišķu spēļu translācijās, bet arī saistošā, interesantā raidījumā, kurā stāstīs un rādīs ne tikai par bumbām, groziem, punktiem, bet arī par meitenēm, saulespuķēm un pavasariem.

Šajā sezonā ik pirmdienu ar atkārtojumiem svētdienās plkst.16:50 būs skatāmi 14 “Basketbola apskats” raidījumi, pēdējais no tiem paredzēts pēc sezonas beigām - 7.jūnijā.

“Basketbola apskats” pirmo reizi reizi TV ekrānos parādījās pirms 15 gadiem. Pirms trim sezonām finansējuma trūkuma dēļ raidījuma dabība tika pārtraukta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV