Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Sieviešu basketbola izlasi trenēs Džordžs Dikeoulakos

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 05.03.2010. 16:56

Piektdien, 5. martā, Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes sēdē par Latvijas Nacionālās sieviešu basketbola valstsvienības galveno treneri apstiprināja grieķi Džordžu Dikeoilakosu (George Dikeoulakos).

Valdes noteica ar Džordžu Dikeoulakosu (George Dikeoulakos) slēgt divu gadu līgumu pēc sistēmas viens plus viens. Līguma parakstīšana plānota 22. martā.

Kā Dikeoulakosa asistenti tika apstiprināti TTT/Rīga komandas galvenais treneris Aigars Nerips un jau pagājušo gadu komandā darbojošais spāņu speciālists Hulians Martiness Almans (Julian Martinez Alman). Par fizisko sagatavotību komandā atbildēs Viktors Lācis, savukārt par komandas ģenerālmenedžeri valde apstiprināja Ediju Eglīti.

Šobrīd Dikeoulakos ir grieķijas čempionāta augstākās līgas sieviešu basketbola kluba Athinaikos galvenais treneris, kā arī no 2005. gada bijis Grieķijas Nacionālās sieviešu basketbola valstsvienības galvenā trenera asistents.

Par Latvijas Nacionālās vīriešu basketbola valstsvienības galvenā trenera Ainara Bagatska asistentu tika apstiprināts Lietuvas komandas Viļņas “Perlas” galvenais treneris Roberts Štelmahers. Arī vīriešu valstsvienībā par fizisko sagatavotību atbildēs Viktors Lācis, bet par ģenerālmenedžeri tika apstiprināts Māris Jučmanis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV