Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Lielās talkas ietvaros pludmalēs uzstādīs basketbola grozus

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 15.03.2010. 14:13

Sestdien, 24. aprīlī, Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga (Swedbank LJBL) ar basketbola grozu uzstādīšanas projektu pludmalēs četrās Latvijas pilsētās iesaistīsies Lielās talkas norisē.

Īstenojot Latvijas Basketbola savienības (LBS) noteikto ilgtermiņa mērķi: katrā mājā vismaz viens basketbola spēlētājs un viena basketbola bumba, kā arī katrā pilsētā vismaz viens brīvdabas basketbola laukumu, Swedbank LJBL paplašinās brīvdabas basketbola grozu pieejamību, uzstādot grozus vasaras iecienītākajās atpūtas vietās – pludmalēs.

Projektā kopā ar Swedbank LJBL iesastīsies četras Latvijas pašvaldības, kuras atbalstīs grozu izvietošanu pilsētu pludmalēs: Liepāja, Ventspils, Rīga un Saulkrasti.

Jau iepriekš, domājot par basketbola pieejamību ikvienam interesentam, LBS sadarbībā ar A/S Swedbank uzstādījusi ap 100 basketbola groziem dažādās pašvaldībās – ielās, laukumos, pie olimpiskajiem centriem.

Papildus informācija www.talkas.lv un www.basket.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV