Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Roberts Justs turpina priecēt Latvijas līzdjutējus savā dzimšanas dienā

Agnis Skrebs, 21.03.2010. 19:23

Šodienas jubilārs Roberts Justs, kurš šodien kļūst par gadu vecāks, un tagad viņam ir pilni 17 gadi, pasniedza sev brīnišķīgu dāvanu jubilejā. Itālijas pilsētā San Severino norisinājās pēdējais Itālijas starptautiskā čempionāta posms un mūsu sportists 125 2T klasē izcīnīja 3. vietu kopvērtējumā šajā posmā. Trases segums un reljefs, kur šodien norisinājās sacensības bija diezgan neierasts Latvijas sportistam, jo tā bija ļoti kalnaina un cieta, bet neskatoties uz visām grūtībām cīņā ar atzītajiem vietējiem matadoriem izdevās iegūt 3. vietu. Arī absolūtajā vērtējumā jauniešu klasē līdz 17 gadiem mūsu sportists ierindojās augstajā 6. vietā šī posma kopvērtējumā sacenšoties 48 sportistu konkurencē .
Roberts Justs turpina priecēt Latvijas līzdjutējus savā dzimšanas dienā

Rīta cēliens Robertam nesanāca tik veiksmīgs, kā vēlētos, jo savā grupā kvalifikācijā uzrādīja septīto rezultātu, un tādejādi pie starta bomja nācās doties kā četrpadsmitajam, kas nav īpaši izdevīga starta pozīcija. Pirmais brauciens mūsu sportistam nesanāca tik veiksmīgs, un finišu līniju viņš sasniedza devītais absolūtajā kopvērtējumā, bet 125 2T klases vērtējumā priekšā bija palaidis tikai divus savus sīvākos konkurentus. Otrais brauciens mūsu jaunajam Latvijas sportistam no „Husqvarna” komandas vienmēr ir izdevies labāk , un tā arī notika šoreiz, kad mūsu sportistam izdevās ļoti labs starts, un pēc pirmā apļa mūsu sportists bija augstajā 4. vietā. Tad vienu brīdi izdevās pakāpties uz 3. vietu, bet šo pozīciju neizdevās noturēt, un mūsu sportists finišu sasniedza 5. vietā brauciena absolūtajā kopvērtējumā. Diemžēl viņa sīvākajiem konkurentiem 125 2T klasē, Zecchina Simone un Bernadini Samuele, arī šis brauciens izdevās ļoti labs un viņi abi finišēja pirms Roberta Justa, tādejādi mūsu sportists šis klases vērtējumā atkal ierindojas 3. vietā braucienā, un attiecīgi tāds pats rezultāts šīs klases kopvērtējumā.

Roberta Justa komentārs:
Ar savu sniegumu Itālijas čempionātā esmu apmierināts, un galvenais, ka visos posmos izdevās parādīt stabilu sniegumu, kas dot man pamatu domāt, ka būšu arī labi sagatavojies atbildīgajiem startiem Eiropas čempionātā 125 2T klasē, kur pirmais posms norisināsies jau visai drīz, 11. aprīlī Itālijā, slavenajā Mantovas trasē. Ļoti esmu apmierināts ar savu motociklu, un tas uz visām sacensībām ir ļoti labi sagatavots, un par to liels paldies manai „Husqvarna” komandai. Vēlos pateikt paldies arī maniem pārējiem atbalstītājiem: ,Pro Grip ekipējums, Lazer ķiveres, Gaerne zābaki, Michelin riepas, motosporta veikals „Motosports” un „Elkšņi”.

125 2T klase posma kopvērtējums:

1.Zecchina Simone
2.Bernadini Samuele
3.Roberts Justs

Jauniešu klase līdz 17 gadu vecumam:
1.Ciucci Dawid
2.Zecchina Simone
3.Bernadini Samuele

6.Roberts Justs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV