Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Tuvojas Liepājas pilsētas basketbola čempionāta noslēgums

Mārtiņš Kozlovskis, 23.03.2010. 16:39

Trešdien, 24. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas vienas no pēdējām spēlēm Liepājas pilsētas basketbola regulārajā čempionātā. Vispirms, laukumā dosies „Parciņš” – „Liepājas BS” komandas, bet uzreiz pēc tam spēkiem mērosies „LDC” un „Imants Nebūs” basketbolisti. Sākums pulksten 19:00.

Čempionāts ļoti strauji tuvojas tā kulminācijai un vēl tik ir atlikušas četras spēles, lai noskaidrotu galējo vietu sadalījumu noslēdzoties regulārajam čempionātam. Trešdien tiks aizvadītas divas no spēlēm, bet sestdien, 27. martā, tiks izspēlētas pēdējas divas spēles.

Regulārā čempionāta uzvarētāji jau ir zināmi priekšlaicīgi un tie ir „Zīle 1” basketbolisti, taču pārējo vietu sadalījums, visticamāk noskaidrosies tikai pēc pēdējām spēlēm. Pirmajā trešdienas spēlē laukumā izies „Parciņš” un „Liepājas BS” komandas. Nenoliedzami, par mača izteiktiem favorītiem ir jāuzskata „Liepājas BS” basketbolisti un ja brīnumi nenotiks, tad jaunie sporta spēļu skolas audzēkņi izcīnīs savu septīto uzvaru čempionātā.

Savukārt, uzreiz pēc pirmās spēles, ap pulksten 20:30 savā starpā spēkiem mērosies „LDC” un „Imants Nebūs” basketbolisti. Šīs spēles cena ir krietni vien augstāka, jo „LDC” komandas uzvaras gadījumā var sanākt situācija, ka uzreiz trijām komandām būs vienāda uzvarēto/zaudēto spēļu bilance, kas nozīmētu to, ka galējo vietu sadalījumu izteiks savstarpējo spēļu iemesto/zaudēto punktu attiecība. Spēle kopumā varētu būt visai līdzīga, bet par to pārliecināties būs iespējams tikai trešdienas vakarā pulksten 20:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV