Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Arēnā Rīga notiks DINAMO Rīga sezonas noslēguma pasākums

Jānis Stepītis, 26.03.2010. 13:07

Pirmdien, 29. martā, plkst. 19:00 Arēnā Rīga notiks Rīgas DINAMO 2009/2010. gada sezonas noslēguma pasākums, kura laikā komandas hokejisti demonstrēs savas prasmes dažādos hokeja veiklības vingrinājumos, ar priekšnesumiem uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi, kā arī būs iespēja klātienē tikties ar DINAMO spēlētājiem, treneriem, apkalpojošo personālu, kluba vadību un darbiniekiem.

Rīgas DINAMO ir aizvadījusi lielisku 2009/2010. gada KHL sezonu gan no sportiskā, gan organizatoriskā viedokļa. Otro sezonu pēc kārtas Rīgas DINAMO pēc regulārā čempionāta rezultātiem nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs, kā arī pārvarēja play-off pirmo kārtu, izsitot no turpmākās cīņas vienu no galvenajiem favorītiem SKA. Šķiet par šādiem sasniegumiem pirms sezonas varēja sapņot tikai vislielākais optimists. Turklāt, Rīgas Dinamo hokejistu sniegums laukumā veicināja arī milzīgu interesi par komandu no līdzjutēju puses, un katra spēle Arēnā Rīga izvērtās par īstiem hokeja svētkiem, bet veikalos lielo popularitāti ir ieguvuši dažādi izstrādājumi ar DINAMO preču zīmi.

Ieejas maksa uz Rīgas DINAMO 2009/2010. gada sezonas noslēguma pasākumu ir 2 lati, un biļetes nopērkamas visās BIĻEŠU SERVISA tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv.

Ieeja pasākuma dienā Arēnā Rīga no plkst.17:30.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV