Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

„Liepājas Lauvas” centīsies atkārtot Valmierā sasniegto

Mārtiņš Kozlovskis, 30.03.2010. 17:08

Trešdien, 31. martā, Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas spēli savās mājās aizvadīs BK „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no saviem principiālākajiem pretiniekiem BK „Valmiera” komandu. Spēles sākums pulksten 19:30.

Abām komandām šī cīņa būs jau septītā šajā sezonā. Krietni vien labāk līdz šim ir veicies liepājniekiem, kuri uzvaras ir izcīnījuši četrās no tām, bet divās ir piedzīvoti zaudējumi, turklāt abi spēlējot savu skatītāju klātbūtnē.

Turnīra tabulā gan abas komandas atrodas blakus viena otrai (4. un 5. vieta). Bilance ir pilnīgi vienāda – deviņas uzvaras un 11 zaudējumi, taču vietu augstāk atrodas liepājnieki, kuri ir izcīnījuši vairāk uzvaras savstarpējās cīņās.

Spēle noteikti nebūs viegla, turklāt tai būs ļoti liela nozīme. Liepājnieku uzvaras gadījumā komanda jau pirms pēdējās spēles būtu nodrošinājusi sev 4. vietu turnīra tabulā, kas nozīmē, ka izslēgšanas spēlēs „Lauvām” būtu mājas spēļu priekšrocība.

Nosies vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Sākums pulksten 19:30.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV