Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

MX4 Dobele piesaka sevi 2010. gada sezonai

Agnis Skrebs, 31.03.2010. 11:24

Iepriekšējos gadus jau bija ierasts, ka motokrosa sezonu iesāk kādas konkrētas organizatora rīkotas sacensības, tad šogad, kā pirmie motokrosa sezonai sevi pieteica motoklubs MX4 Dobele, prezentējot savu komandu, mājīgajā Dobeles sporta Hallē. 
MX4 Dobele piesaka sevi 2010. gada sezonai

Pasākums izrādījās ļoti apmeklēts un par to liels paldies to apmeklētājiem un mūsu kluba atbalstītājiem, un svinīgā gaisotnē tika reklamēts MX 4 Dobele kluba komandas modelis 2010. gada motokrosa sezonai.

Pasākumus iesākās ar īsu atskatu par iepriekšējo kluba darbību, sveicot tos , kuriem pateicoties 2009. gadā izdevās sasniegt labus rezultātus un sakot paldies  iepriekšējā gada kluba atbalstītājiem -  SIA AGROKONCERNAS, SIA ELAGRO, SIA WADERSTAD, SEB, Z/S ZIEDIŅI, SIA AUTOFIRMA RAIVO, MILTIŅKROGS, DOBELES PILSĒTAS DOME, LAIKRAKSTS ZEMGALE.

Prezentējot gan „BATTERY SUPERKAUSA”, gan LATVIJAS ČEMPIONĀTA sacensību komandas, sportistiem svinīgi tika pasniegti jaunie sporta krekli un visi apmeklētāji varēja iepazīties personīgi ar sportistiem no MX4 Dobeles kluba, kuri šogad aizstāvēs Dobeles un Auces novada prestižu. Prezentējām arī klātesošiem, kādi izskatīsimies sacensību dalībnieku nometnē, lai visi mūsu līdzjutēji varētu mūs atpazīt vienmēr. Protams, arī visiem klātesošiem tika prezentēta mūsu tehnika un ekipējums, kuru mums izdevās sarūpēt pateicoties mūsu atbalstītājiem. Vēlamies teikt lielu paldies mūsu atbalstītājiem 2010.gada sezonā - DOBELES PILSĒTAS DOME, AUCES NOVADA DOME, A/S LATVIJAS VALSTS MEŽI, SIA VADERSTAD, Z/S ZIEDIŅI,SIA JAKUBS, PUTOLINE EĻĻAS, MILTIŅKROGS, MAXMOTO. Vēlamies arī visus informēt, ka mūsu  šīs sezonas informatīvais sponsors būs mūsu uzticamais sadarbības partneris laikraksts  ZEMGALE, kurš arī fiksēja mūsu  kopīgas fotogrāfijas  ar sportistiem, kā arī sarunas par to, kā kopējo sadarbību padarīt vēl efektīvāku . Ar labiem novēlējumiem sportistus sveica Dobeles Novada Domes priekšēdētājs Andrejs Spridzāns, un izteica gandarījumu par motokluba aktivitātēm un prieku par to , ka šajā sporta veidā tiek iesaistīti Dobeles jaunieši.

Lai sportistu rezultāti kļūtu vēl  labāki, par MX4 Dobele motobraukšanas treneri esam izvēlējušies Rolandu Strazdu, kurš turpmāk ir uzticēts rūpēties par braukšanas tehnikas izkopšanu un pilnveidos mūsu sportistu zināšanas motokrosā nododot savu pieredzi. 

Sveikt moto kluba sportistus, atbalstītājus un savus senos Dobeles draugus bija ieradies arī „BATTERY SUPERKAUSA” sacensību direktors , motobraucējs Lauris Freibergs. Viņš klātesošo informēja par savu saistību ar Dobeli ,un startiem Dobelē, Ceļa Ēzeļu trasē. Lauris informēja, ka kopīgiem spēkiem ar MX4 Dobele moto klubu arī šajā sezonā Dobelē 13.jūnijā tiks rīkots BATTERY SUPERKAUSS 3. posma sacensības. „Battery Superkauss” direktors arī novēlēja visiem mūsu kluba biedriem sasniegt savus nospraustos mērķus šajā sezonā, un izteica atzinību, par mūsu kluba biedra Raiva Eikmaņa sasniegumiem motokrosā piedaloties „FOX Superkauss” sacensību pirmajā sezonā, kā arī par parādīto meistarību 2010. gada skijoringa sezonā. 

Vēlamies informēt visus mūsu kluba līdzjutējus un atbalstītājus, ka pirmās sezonas sacensībās mums būs - 4. aprīlī Liepājā, Laumas trasē "Kurzemes Katls' balvas izcīņā, tālāk jau  varēsiet ievērtēt jauno sportistu sniegumu Baltijas izaicinājuma kausā 11. aprīlī Ķegumā  un tad jau arī klāt pirmais „Battery Superkauss” posms 17. aprīlī Zirās , Ventspils rajonā. Lai veicas mums visiem kopīgi šosezon īstenot mērķus, un tiekamies visi mēs motokrosa trasēs!!!!!!!!!

Visi interesenti, kuri vēlas aplūkot šo vērienīgo pasākumu, lūdzam apmeklēt mūsu bilžu galeriju: 

www. http://www.mx4.dobele.lv/galerija/index.php?album=Prezentacija

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV