Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Mērķis ir viens – uzvara „Kurzemes Katla” sacensībās

Agnis Skrebs, 31.03.2010. 11:50

Ka jau Jūs informējām, pagājušajā nedēļas nogalē Pauls Jonass piedalījās Nīderlandes atklātajā čempionātā, un uzrādīja atzīstamu rezultātu, 50 sportistu konkurencē izcīnīja vienā no braucieniem 8. vietu, un nedaudz šo rezultātu sabojāja ķibele pirmajā braucienā, kad motociklam gadījās tehniska kļūme.
Mērķis ir viens – uzvara „Kurzemes Katla” sacensībās

Šo svētdien Pauls Jonass startēs „Kurzemes Katla” sacensībās un ir apņēmības pilns tās uzvarēt, totalizatoru mīlētāji var sākt likt likmes, kurš no viņiem būs pirmais. 

Paula Jonasa komentārs:

Esmu apmierināts ar Nīderlandes čempionāta rezultātu, tas noteikti būtu bijis vēl labāks, ja būtu startējis arī pirmajā posmā. Šis starts apliecināja, ka esam uz pareizā ceļa, lai varētu šogad izcīnīt Pasaules čempiona titulu. Ļoti nopietnas sacensības mani gaida šo svētdien, 4. aprīlī, kur norisināsies Latvijas motokrosa sezonas atklāšanas sacensības „Kurzemes Katls”. Savās mājās trasē manu fanu un daudzo skatītāju priekšā ļoti vēlos uzvarēt, kaut gan zinu, ka arī ieradīsies mans sīvākais konkurents pagājušajā sezonā Kārlis Sabulis. Noteikti cīņa būs sīva un uzvarēs tas, kurš rupjmaizi būs ēdis ziemā vairāk, tāpēc domāju, ka skatītājiem būs ko redzēt. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV