Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Izcīnīs Rīgas domes kausu basketbolā

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 07.04.2010. 14:52

Piektdien, 9. aprīlī no plkst. 9.30 Rīgas 49. vidusskolas sporta kompleksā (Kr. Valdemāra ielā 65) risināsies Rīgas domes kausa izcīņa basketbolā. Šogad par augstākā kaluma medaļām zēnu komandu konkurencē cīnīsies Rīgas 49. vidusskolas un Rīgas pilsētas 3. ģimnāzijas puiši, savukārt par godalgoto trešo vietu sacentīsies Āgenskalna Valsts ģimnāzijas un Āgenskalna ģimnāzijas basketbolisti.

Meiteņu komandu konkurencē par Rīgas domes kausu cīnīsies Rīgas 99. vidusskolas un Natālijas Draudziņas ģimnāzijas spēlētājas, bet par trešo vietu spēkiem mērosies Rīgas 49. vidusskolas un Rīgas 45. vidusskolas komandas.

Šogad cīņa par Rīgas domes kausu basketbolā vidusskolu komandu starpā notiek jau 13 reizi un sacensībās piedalījās 58 zēnu un 30 meiteņu komandas no Rīgas vispārizglītojošajām skolām. Pērn Rīgas domes kausu ieguva Rīgas 49. vidusskolas zēnu un meiteņu komandas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV