Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

„Liepājas BS” plāno iekļūt pusfinālā

Mārtiņš Kozlovskis, 08.04.2010. 10:40

Ceturtdien, 8. aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadīta viena ceturtdaļfināla spēle Liepājas pilsētas basketbola čempionātā starp „Liepājas BS” un „LDC” komandām. To, vai jaunajiem sporta spēļu skolas audzēkņiem izdosies iekļūt pusfinālā uzzināsim pulksten 20:30.

Šis no visiem ceturtdaļfināliem būs tikai otrais pēc kārtas. Atgādinām, ka pirmajā spēlē „Vērgales” basketbolisti mača galotnē pārspēja „Interspiro” komandu ar rezultātu 69:66, tādējādi kļūstot par pirmajiem pusfināla dalībniekiem.

Savukārt ceturtdienas vakarā gaidāms otrais ceturtdaļfināls. Nenoliedzami, mača favorīti būs jaunie sporta spēļu skolas audzēkņi, kuri regulāro čempionātu noslēdza 2. vietā, taču bez cīņas „LDC” komanda padoties negrasās. Datorcentra basketbolisti čempionātu noslēdza 7. vietā, izcīnot uzvaras trijās no deviņām spēlēm, pēdējā spēlē paveicot nelielu pārsteigumu uzvarot „Imants Nebūs” basketbolistus.

Atlikušie divi ceturtdaļfināli tiks aizvadīti sestdien. Vispirms, pulksten 12:00 laukumā dosies „Ģeodēzists” – „Imants Nebūs” komandas, bet pēc tam, pulksten 13:30 spēkiem mērosies regulārā čempionāta uzvarētāji „Zīle 1” un „Kraukļi/Liepājas Papīrs” basketbolisti. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Ieeja: bezmaksas!

Liepājas pilsētas basketbola čempionāta ceturtdaļfināli:

8. aprīlis           20:30   Liepājas BS – LDC

10. aprīlis         12:00   Ģeodēzists – Imants Nebūs

10. aprīlis         13:30   Zīle 1 – Kraukļi/Liepājas Papīrs

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV