Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

U-18 hokeja izlase zaudē pēcspēles metienos 3:4

Vita Ļebedeva, 08.04.2010. 20:03

Gatavojoties pasaules čempionātam elites grupā, Latvijas U-18 hokeja izlase šovakar pārbaudīja spēkus ar „Liepājas Metalurgs 2”, kas sezonas garumā spēlēja Latvijas Atklātajā čempionātā.

Spēlēs rezultāts tika atklāts 4. minūtē, kad pēc Bruno Zabisa un Raimonda Tūbeļa piespēles, precīzs bija liepājnieku uzbrucējs Egīls Kalns. Tobrīd Latvijas U-18 hokeja izlases vārtus sargāja Vadims Miščuks. Jauniešu izlase pirmajā periodā trīs reizes spēlēja vairākumā, tomēr tos realizēt neizdevās.
    
Savukārt otrā perioda sākumā Latvijas U-18 izlasei vairākas reizes nācās spēlēt mazākumā, bet vārti tika nosargāti. 2. perioda vidū notika vārtsargu maiņa, kā to jau iepriekš bija ieplānojuši izlases treneri, lai pārbaudītu abus kandidātus. Vārtos stājās Kristers Gudļevskis. Spēles 38. minūtē izlases kandidāts Zemgus Girgensons nerealizēja soda metienu.
    
Trešais periods izdevās patiesi ražens. Spēles 44. minūtē Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Kurmis izlīdzināja rezultātu 1:1, bet pēc dažām minūtēm Māris Diļevka izvirzīja komandu vadībā 2:1. Tomēr piecas minūtes līdz spēles beigām liepājnieku hokejists Romāns Ševčenko panāca 2:2. Atlikušajās spēles minūtēs abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (U-18 Māris Diļevka / LM2 Raimonds Tūbelis), līdz ar to pēc 3. perioda spēles rezultāts bija neizšķirts 3:3.
    
Pēcspēles metienos pārāki bija „Liepājas Metalurgs 2” hokejisti – precīzs bija Regnārs Kaļinovskis un Pauls Hodzko, bet jauniešu izlases vidū – Kirils Tambijevs.

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs rīt, 9. aprīlī, paziņos tos 24 hokejistus, kuri brauks uz Žlobinu Baltkrievijā, lai 11. aprīlī aizvadītu pēdējo pārbaudes spēli ar Zviedrijas jauniešiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV