Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

„Liepājas Metalurgs” turpina cīņu par bronzu

Mārtiņš Kozlovskis, 09.04.2010. 16:11

Svētdien, 11. aprīlī, savu otro Latvijas Sieviešu Basketbola līgas spēli par 3. vietu aizvadīs „Liepājas Metalurgs” un „RTU/Merks” komandas, kuras šoreiz spēkiem mērosies „Metalurgs” mājvietā Liepājas Olimpiskajā centrā. Spēles sākums pulksten 14:00.
„Liepājas Metalurgs” turpina cīņu par bronzu

Atgādinām, ka abas komandas ļoti pārliecinoši divās pusfināla spēlēs ar 0:2 atzina abu līderu – „TTT Rīga” un SK „Cēsis” pārākumu. Līdz ar to, abām komandām ir jāaizvada tā saucamais „mazais fināls”.

Tā kā augstāk regulārajā čempionātā atradās „RTU” meitenes, tad pirmā bronzas spēle tika aizvadīta viņu mājās Rīgā. Un kā vēlāk izrādījās, tas nebija šķērslis liepājnieču pirmajai uzvarai – 65:50, tādējādi uz Liepāju dodoties esot vadībā sērijā ar 1:0.

Teicamu spēli „Metalurgs” rindās aizvadīja Sabīne Niedola, kura viena pati guva vairāk nekā pusi no komandas kopā gūtajiem punktiem – 35. Un cerams, ka tik pat veiksmīgu sniegumu liepājnieces ar Sabīni priekšgalā demonstrēs arī svētdien Liepājā.

Spēle noteikti nesolās būt viegla un ļoti svarīgi būtu tajā uzvarēt, lai uz Rīgu komanda varētu doties ar lielāku pārliecību. Atgādināsim, ka spēles noris līdz vienas komandas trijām uzvarām un katrai cīņai ir milzīga vērtība. 

Spēles sākums pulksten 14:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Ieeja bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV