Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Lavrinovičs ar Maslovu cīnīsies par Latvijas čempiona jostu K-1

Jānis Eisaks, 11.04.2010. 17:35

24. aprīlī Tukumā vairākkārtējais Latvijas čempions karatē Mareks Lavrinovičs (Tukums) cīnīsies par vakanto Latvijas čempiona titulu K-1 svara kategorijā līdz 79,38 kg ar otru titula pretendentu, liepājnieku Aleksandru Maslovu.
Lavrinovičs ar Maslovu cīnīsies par Latvijas čempiona jostu K-1

Paredzētā titula cīņa par vakanto Latvijas čempiona jostu K-1 svara kategorijā līdz 79, 38 kg WFCA versijā notiks 24. aprīlī plkst. 19:00 „Tukuma ledus hallē” cīņu šova „Fight Club WFCA vol. 10” ietvaros.

Sportistiem būs jāaizvada trīs trīsminūšu raundi, taču neizšķirta gadījumā tiesneši būs tiesīgi piešķirt vēl divus papildus raundus.

Atgādinām, ka iepriekšējais šīs svara kategorijas Latvijas čempions bija rīdzenieks Viktors Dudņiks, kurš titulu izcīnīja 2008. gadā, ar tehnisko nokautu uzvarot Aleksandru Duņecu (Rīga). Dudņiks aktīvās sportista gaitas ir pametis un tituls šobrīd ir vakants.

Viens no titula pretendentiem ir ir vairākkārtējais Latvijas čempions karatē un bijušais Baltijas čempions Tai-boksā Mareks Lavrinovičs (6-1-0). Kopumā Mareks profesionālajā K-1 ringā aizvadījis septiņas cīņas, no kurām uzvaras guvis sešās. 2006. gadā Lavrinovičs profesionālo sportu uz brīdi pameta. Pēc trīs gadu pauzes, tukumnieks profesionālajā sportā atgriezās pērngad cīņu šovā „War of the cities: Tukums vs. Riga”, kad pirmajā raundā ar nokautu pieveica Latvijas čempionu Tai-boksā Dmitriju Kaļmusu.

Savukārt Aleksandrs Maslovs (6-2-0), kurš trenējas Liepājas sporta klubā „K-Sports”, ir Latvijas čempions kikboksā un boksā starp amatieriem. K-1 Maslovs aizvadījis astoņas cīņas, no kurām uzvaras guvis sešās. Pēdējo cīņu Maslovs aizvadīja pērnā gada februārī, pēc punktiem uzvarot Žanu Šmitu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV