Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

LTV 7 pārraidīs LSBL piekto finālspēli

Māris Rīmenis, 16.04.2010. 10:01

Piektdien,  16.aprīlī  no 19.30 tiešraidē LTV 7 rādīs piekto -  izšķirošo Latvijas sieviešu basketbola līgas finālspēli starp TTT/Rīga un SK „Cēsis” komandām.

Pretēji daudzajām prognozēm un iekšējā skandāla Cēsu komandā, ceturtajā spēlē cēsinieces tomēr uzvarēja un panāca izlīdzinājumu visā sērijā 2 pret 2. Komandu nu jau trenē Varis Krūmiņš, jo sporta kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš  līdzšinējo treneri Ainaru Zvirgzdiņu atbrīvoja no amata pēc trešās spēles. Pretēji iepriekš solītajam, jau nākamajā spēlē piedalījās arī viena no komandas līderēm Kristena Menna, solidāra ar Zvirgzdiņu bija vienīgi Ieva Tāre. Intriga nu kļuvusi vēl lielāka un TTT/Rīgai pēdējā spēlē būs tikai nelielas sava laukuma priekšrocības, jo uz cīņu noteikti ieradīsies arī daudz cēsinieču līdzjutēju. Sākotnēji pēdējā spēle bija ieplānota jau ceturtdienas pēcpusdienā, bet lielās intrigas dēļ tomēr pārcelta uz līdzjutējiem daudz tīkamāku laiku – piektdienas vakaru.

LTV 7 tiešraide piektdien 16.aprīlī no pulksten 19.30, iesākumā dažas intervijas ar basketbola speciālistiem, spēles sākums pulksten 19.35, pēc cīņas notiks arī čempionu sveikšana.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV