Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

MX Ādaži pirmajās sacensībās izcīna punktus

Agnis Skrebs, 19.04.2010. 11:34

Komanda „MX Ādaži motosports” jau pirmajā „Battery Superkauss” posmā pieteica sevi, kā sportistus, ar kuriem būs jārēķinās pārējiem šī seriāla dalībniekiem. 
MX Ādaži pirmajās sacensībās izcīna punktus

Pirmajā posmā vienīgais, kurš no komandas kāpa uz goda pjedestāla, bija Reinis Čudarāns MX13+ klasē, kurš izcīnīja 3. vietu, bet tas noteikti ir tikai sākums šai jaunajai komandai. Arī „MX Ādaži motosports” līderis un tās vadītājs  Leons Kozlovskis parādīja labu sniegumu, un ļoti sīvajā konkurencē izcīnīja 6. vietu MX Pro klasē. Pārējiem komandas biedriem tik labi pirmajā posmā neklājās, bet komanda tagad ir apzinājusi savu potenciālu un nākamā posmā centīsies parādīt sniegumu jaunā kvalitātē. Komandu vērtējumā komanda izcīnīja 9. vietu 22 komandu konkurencē, kas noteikti nav slikts rezultāts. Papildus tam komandas līderis Leons Kozlovskis arī izcīnīja vērtīgus punktus ražotāju vērtējumā „Suzuki komandai, tādejādi tai palīdzot izcīnīt trešo vietu kopvērtējumā. Komanda arī pirms pirmā posma bija sarīkojusi savu prezentāciju, kura norisinājās jautrā gaisotnē Ķegumā, moto centrā „Zelta Zirgs”.

Komandu šogad pārstāv sekojoši sportisti: Leons Kozlovskis - MX Pro, Reinis Čudarāns MX 13+, Kārlis Bole juniors Kvadri 14+, Kārlis Bole seniors Kvadri Pro, Jānis Gražulis MX13+, Lauris Liberts MX30+, Ainārs Kursītis MX 30+, Matīss Siliņš MX 13+, Harijs Suharževskis MX13+. 

Leons Kozlovskis komente: "Esam apmierināts ar mūsu komandas sniegumu pirmajā „Battery Superkauss” posmā. Varbūt visiem neizdevās parādīt to labāko sniegumu, bet esam cīnījušies par vērtīgajiem punktiem, un 9. vieta pēc pirmā posma nav slikts rezultāts. Esam apzinājušies mūsu komandas potenciālu, un cītīgi gatavosimies nākamajam posmam, noteikti, ka rezultāts būs vēl labāks. Prieks par Reini Čudarānu, kurš jau pirmajā posmā parādīja labu rezultātu. Mans sniegums arī nebija slikts, jo konkurence bija ļoti sīva."

Atbalstītāji: Ādažu dome,  „Ādažu Čipši”, „Karlo motors”, „Valvoline eļļas”,  „PMK Ķekava”,  „Uzvara lauks”,   veikals „Motosports”

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV