Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Rietumu līgas finālā sacentīsies „Liepājas Lauvas 2” pret SK „Kandava”

Mārtiņš Kozlovskis, 20.04.2010. 10:15

Trešdien, 21. aprīlī, Rietumu līgas pirmo fināla spēli savu skatītāju klātbūtnē aizvadīs „Liepājas Lauvas 2” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no saviem sīvākajiem pretiniekiem SK „Kandava” basketbolistus. Sākums pulksten 20:00.
Rietumu līgas finālā sacentīsies „Liepājas Lauvas 2” pret SK „Kandava”

Atgādinām, ka liepājnieki divās pusfināla spēlēs tika galā ar „Kuldīgas” basketbolistiem, taču tāpat divas uzvaras divās spēlēs izcīnīja arī SK „Kandava” komanda, kas pārspēja „Lapmežciems” basketbolistus.

Fināls norisināsies līdz vienas komandas divām uzvarām un pirmā spēle tiks aizvadīta jau šo trešdien savās mājās. Savukārt, atbildes spēle gaidāma sestdien, 24. aprīlī, kad liepājniekiem būs jādodas uz Kandavu.

Regulārajā čempionātā vissīvākās spēles „Lauvas” fārmklubam bija tieši pret „Kandavas” basketbolistiem, turklāt smaga cīņa bija Kandavā, kur uzvara tika izcīnīta tikai pašā mača galotnē – 79:74.

Cerams, ka „Lauvas 2” spēlēm būs gatavi un pamats čempiona titulam tiks ielikts jau Liepājā, taču par to pārliecināties būs iespējams tikai trešdienas vakarā. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV