Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā norisināsies Latvijas meistarsacīkstes grieķu-romiešu cīņā

Mārtiņš Kozlovskis, 22.04.2010. 12:55

Sestdien, 24. aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas meistarsacīkstes junioriem grieķu-romiešu cīņā un paredzams, ka tajās startēs visi spēcīgākie sportisti no visas Latvijas, tajā skaitā šā gada Eiropas čempione pieaugušo konkurencē sievietēm – Anastasija Grigorjeva. Sacensību sākums pulksten 10:00.
Liepājā norisināsies Latvijas meistarsacīkstes grieķu-romiešu cīņā

Dalībnieku svēršanās norisināsies jau dienu iepriekš, 23. aprīļa vakarā no pulksten 17:00 līdz 18:30.

Jau šobrīd dalību sacensībās ir apstiprinājuši sportisti no Daugavpils, Krāslavas, Rēzeknes, Balviem, Jelgavas, Ādažiem, Saldus, Bauskas, Liepājas un Rīgas, turklāt iespējams, ka dalībnieku skaits vēl pieaugs. Sacensības sāksies sestdien pulksten 10:00, bet oficiālā atklāšana paredzēta pulksten 16:00, pēc kura tiks aizvadītas arī visas fināla cīņas.

Sacensībās piedalīsies arī vairāki Latvijas čempioni gan pieaugušo klasē (Kristaps Kalnakārklis no Liepājas un Artjoms Kostigovs no Daugavpils), gan junioru klasē - Alvis Zabītis un Mareks Garbars (abi Liepāja).

Turklāt, čempionātam ir pieteikušies arī vairāki augstas klases cīkstoņi, kuri ieguvuši vairākas augstas vietas starptautiskos čempionātos - Gļebs Šilovs- (5. vieta Eiropas čempionātā kadetu vecuma grupā grieķu romiešu cīņā), Aleksandrs Pomjalovs – (3. vieta Eiropas čempionātā kadetu vecuma grupā brīvajā cīņā). Un  dalībnieku vidū ir arī pati titulētākā cīkstone Anastasija Grigorjeva - šā gada Eiropas čempione pieaugušo konkurencē sievietēm, kas ir līdz šim augstākais rezultāts Latvijā kopš neatkarības atgūšanas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV