Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Māris Jēkabsons aizvada treniņus Brno

Mārtiņš Eglītis, 26.04.2010. 11:21

No 12. līdz 15. aprīlim vairāki Latvijas motošosejisti piedalījās treniņnometnē Brno trasē Čehijā, kurā, par spīti sliktajiem laikapstākļiem, uzrādīja vērā ņemamus rezultātus.
Māris Jēkabsons aizvada treniņus Brno

Kā ziņo Māris Jēkabsons, 12. aprīlī pirmās divas treniņsesijas notikušas sausā trasē, tomēr laika prognozes bijušas precīzas - visas 4 dienas lija un laiks bija ļoti auksts - siltākā diena bijusi 14. aprīlis, +7 grādi. Tomēr tas nebija šķērslis lai trenētos. Kopā treniņnometni apmeklēja ap 240 dalībnieku no visas Eiropas, no kuriem daļa nepiedalījās vispār, jo uzskatīja ka laikapstākļi nav piemēroti, bet daļa izstājās kritienu dēļ.

Treniņnometnes beigās notika sacensības, kurās tika noskaidroti labākie dalībnieki. Tajās piedalījās 21 sportists, kuri tika atlasīti pēc ātrākajiem apļu laikiem treniņsesijās. Māris Jēkabsons, startējot no 14. pozīcijas jau startā izrāvās līdz 9. vietai un finišēja sestais, kas ir labākais rezultāts starp 600cm2 klases dalībniekiem no Latvijas. 1. vieta aizceļoja uz Krieviju, 2. un 3. Ukrainas pārstāvjiem, bet 4. un 5. - igauņiem.

Nākamās sacīkstes Māra kalendārā ir 30. maijā, kad Pērnavā notiek Igaunijas Čempionāta pirmais posms.  2010. gada sezonā Jēkabsons piedalīsies Igaunijas Čempionāta Supersport klasē.

Māri Jēkabsonu atbalsta motogear.lv, R1.com.lv riepas un diski, elagro.lv, munks.lv un DDC.lv.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV