Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Sākas reģistrācija Red Bull Road Rage sacensībām velo nobraucienā

Lana Daniela, 27.04.2010. 14:31

30. maijā Siguldā notiks sacensības velo nobraucienā „Red Bull Road Rage”. Lai gan parasti kalnainā Sigulda asociējas ar kāpšanu augšā, šoreiz būs ātri jālaiž lejā pa kalnu ceļu. Tātad viss, kas jāmāk, ir pareizajā brīdī bremzēt un pagriezt stūri. Meklē pieteikšanās formu www.redbull.lv.
Sākas reģistrācija Red Bull Road Rage sacensībām velo nobraucienā

Red Bull Road Rage ir starptautiskas sacensības - var reģistrēties arī ārzemnieki un mēs ceram, ka būs daži labi braucēji no kaimiņvalstīm. 

Par trasi Red Bull Road Rage nobraucienam ir izvēlēta izaicinājumu pilna vieta, kurā iepriekš velo sacensības nav notikušas – leģendārā bobsleja un kamaniņu trase Siguldā.

Sacensības notiks divās grupās – atsevišķi startēs vīrieši un sievietes. Pirmajā nobraucienā dalībnieki startēs pa vienam uz laiku, pēc tam 64 labākie brauks grupās pa četri. No katra četrinieka divi ātrākie kvalificēsies tālākām sacensībām. Lai piedalītos, nepieciešams velosipēds, kura riteņa izmērs ir no 26-28 collām (visi kalnu un šosejas riteņi) un darbojas abas rokas bremzes (priekšējā un aizmugurējā). Nedrīkst piedalīties ar fiksētā pārnesuma riteņiem. Velosipēdi pirms starta tiks pārbaudīti. Visiem dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadu veciem.

Tehniska informācija un drošības noteikumi

Lai piedalītos Red Bull Road Rage, obligāti nepieciešama ķivere, cimdi, elkoņu un ceļu sargi. Vēlams arī papildus drošības aprīkojums. Uz pasākumu jāierodas laicīgi, jo katram dalībniekiem ir paredzēts vismaz viens treniņbrauciens pa trasi no starta līdz finišam. Tas ir obligāts, bez treniņbrauciena startēt nedrīkstēs!

Piesakoties www.redbull.lv katrs dalībnieks saņems reģistrācijas numuru un apstiprinājuma e-pastu. Šis e-pasts jāizdrukā! Ar to var doties uz sporta klubu „Veselības fabrika” Brīvības gatvē 214M un saņemt īpašu cenu (20Ls) rīta abonementam (darba dienās no plkst. 7:00 līdz 12:00 un pilna diena brīvdienās), kā arī Red Bull Road Rage īpašo treniņprogrammu. Ar šo pašu izdruku pasākuma dienā jādodas uz reģistrācijas telti Siguldā, kur varēs saņemt starta numurus.

Visu Red Bull Road Rage dalībnieku, kas šķērsos finiša līniju, bildes meklē www.sportacentrs.com

Balvas nodrošina „NIKE 6.0.” un „Sportland” www.sportland.lv, kuru veikalos tirdzniecības centros Spice un Alfa jau tagad var sagatavot savu ričuku sacensībām! www.sportland.lv 

Medijiem būs iespējams gan startēt savā komandā, gan pieteikties bezmaksas treniņiem sporta klubā „Veselības Fabrika”www.veselibasfabrika.lv.

Video reportāžas no Red Bull Road Rage sacensībām pasaulē: 

Francijā http://www.youtube.com/watch?v=uwseIy89_fc 

Itālijā: http://www.youtube.com/watch?v=nnCmJNp03I0&feature=related 

Šveicē: http://www.youtube.com/watch?v=aB7PrSlCrZc&feature=PlayList&p=7CE4C1A5C92351CA&index=38  

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV