Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Sestdien tiks atklāta „Supermoto” Latvijas čempionāta sezona

Agnis Skrebs, 29.04.2010. 09:38

Šajā nedēļas nogalē, 1. maijā, sporta kompleksā 333 tiks atklāts „Supermoto” Latvijas čempionāts, kuru organizē firma „Motodroms” un Nacionālais Amatieru Čempionāts, kura galvenais organizators ir biedrība „Durka Racing”.
Sestdien tiks atklāta „Supermoto” Latvijas čempionāta sezona

„Supermoto” cīņas solās būt ļoti spraigas, jo tajās piedalīsies labākie Latvijas braucēji, kā arī šogad trasē mēs redzēsim tādus meistarus kā Ati Pārumu un Agri Ļitvinovu. Papildus vienlaicīgi arī norisināsies Lietuvas čempionāta otrais posms, tāpēc arī trasē mēs redzēsim visus spēcīgākos Lietuvas meistarus arī. Sacensībās arī piedalīsies raidījuma „Zebra”, „Ātruma cilts” un „Kurbulis” veidotājs Pauls Timrots. Zinot, ka šajās sacensībās piedalīsies Atis Pārums, visiem skatītājiem noteikti ieteiktu šīs sacensības apmeklēt, jo kāds interesants šovs noteikti ir gaidāms. Neatceros nevienu sacensību ar viņa līdzdalību, kurā tāds nebūtu bijis. 

Papildus sacensību organizatori sadarbībā ar enerģijas dzērienu „Monster Energy” šajā disciplīnā ir izveidojuši jaunu balvu „Monster jaudīgais aplis”. Sportists, kurš „Supermoto” sacensībās uzrādīs ātrāko apļa laiku saņems šo balvu.

„Supermoto” sacensību galvenie atbalstītāji ir Motodroms, Repsol, Monster Energy, Durka Racing.

Nacionālajā Amatieru Čempionātā šogad norisināsies 8 klasēs, salīdzinoši ar pagājušo sezonu vairāk nebūs skuteru open klase, bet šogad būs jauna skuteru 70.ccm racing klase. Motošosejas sezona Latvijā tiek pārtraukta ziemas periodā, tāpēc pavasarī pirmajās sacīkstēs nekad nevar paredzēt iznākumu, jo dalībniekiem ir ļoti maz laika treniņiem, kā arī parādās jauni sportisti. Arī Nacionālajā Amatieru Čempionātā skatītāji var gatavoties pārsteigumiem, jo jau tagad zināms, ka sacīkstēs nepiedalīsies pāris vadošie braucēji, bet to vietā nāks jauni, ne ar mazākām ambīcijām. Kuri tie būs - redzēsim pirmajās sacīkstēs. Katrai klasei organizatori šogad organizēs 6 posmos, bet rezultāti kopvērtējumā tiks vērtēti pēc 5 posmiem, kas padara šo sacensību vēl interesantāku, jo sportistam, ja vienā no posmiem gadās kādas neveiksmes vai tehniskas ķibeles, neliedz cīnīties par augstām vietām kopvērtējumā.   

Šogad Nacionālā čempionāta atbalstītāji ir Honda (SIA H33), R1.com.lv riepas un diski, motopower.lv, Ātruma cilts, K&N, stuntfighters.lv, DDC, VALINTA, Ivara Kazāka Juridiskais birojs, L.A.M.A., Arča moto, žurnāls Sports, Motodroms, HCT Automotive, WILO, Motoaplis, TV Motors, MOTUL, MotoLietas.lv, Flakt Woods, Sawi.

Sestdien ir gaidāma ļoti interesanta sacensību programma. Pirms sacīkstēm notiks antīko motociklu regularitātes brauciens. Katrā klasē norisināsies pa diviem finālbraucieniem, kā arī būs skatītāju veiklības sacensības ar vērtīgām balvām. Visi apmeklētāji varēs arī piedalīties „Monster Fotokonkursā”, iemūžinot interesantus mirkļus no šīm sacensībām. Visas bildes tiks publicētas www.delfi.lv, un kur par tām visi varēs balsot. Bilde, kura iegūs vislielāko balsu skaitu iegūs specbalvu no enerģijas dzēriena „Monster Energy”. Visas bildes ir jāsūta uz durkafoto@inbox.lv .   

Visi ir laipni gaidīti sestdien apmeklēt sporta centru 333. Sacensību sākums no plkst. 11.30 un ieejas maksa tikai 1 lats.  

Vairāk informācijas mājas lapās www.supermoto.lv vai www.durka.lv , kā arī informāciju, kā atrast sporta kompleksu 333, meklēt mājas lapā www.333.lv .          

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV